Čistenie auta

Príspevok v téme: Čistenie auta
marek_88

Ahojte, viem, že to sem nepatrí, ale prosím Vás, poraďte a nechajte si pre seba názory typu, píš to niekde inde a podobne.
Pred mesiacom som si kúpil ojazdené auto, ktoré je z vnútra až príliš znečistené, prístrojovú dosku nieje problém vyčistiť, tak isto ani vytepovať sedadlá, keďže mám požičaný tepovac, ale problém je vyčistiť koľajnice predných sedadiel. Je tam veľa nečistôt. Máte nejaké typy, ako to urobiť? Ďakujem.

Ritttta

Daj si to urobiť profesionálovi, potom sa to udržiava ľahšie a bude to trochu na inej úrovni. Ja som si to tak dala a pán sa dosť s tým vyhral, všetko pekne vyčistené. Pre istotu sa môžeš pred úkonom spýtať, aký je rozsah čistenia. Alebo najlepšie, ak budeš nad ním stať a trochu ho buzerovat aby to bolo poriadne. Je to na tebe.

Alebo ak nie, tak čo sa týka tých koľajníc... Vyfukat kompresorom a povysávať.

marek_88

orol1- radiaca paka sa da kupit cez internet. Ja som si ju objednal z aliexpressu. Aj tak sa vsetko robi v cine a tam je to aspon o dost lacnejsie (okolo 10€). Vymenene to mas do 2 minut. Staci si pozriet na youtube navod.

K profesionalovi to dat nechcem. Stoji to dost a pochybujem ze sa mi vyhra so vsetkymi priehradkami, medzerami atd. Alebo hej?

orol1

tak pojdem niekam zohnat sprej.
a mozem sa spytat, kde si kupil tu radiacu paku? tiez ju mam silne zodratu, ale nie odo mna. obavam sa, ze ked prislo auto zo servisu. vzdy mi tam vymenia nove veci za stare, aj koberceky a pod.

marek_88

Nie, zatopené nebolo. Inak je v 100% stave. Len interiér je špinavý. V koľajniciach je bežná špina (prach,kamienky, omrvinky), sedadlá sú tiež len bežné špinavé. Špinu v koľajniciach nejdem odstraňovať, lebo by to zavádzalo kvôli funkčnosti, ale preto, že chcem mať v aute čisto.

Karol2 - to nemyslíš vážne? Ja som milovník áut, takže chcem mať auto pekne cistucke. Ja mám rád poriadok a čistotu - u áut dvojnásobne.