Ublížim si

Príspevok v téme: Ublížim si
andanonym

Som 15-ročný chalan a chystám sa ublížiť si kvôli hádkam v rodine, medzi rodičmi. Som odhodlaný dnes si zlomiť nohu na vychádzke so psom a vrátiť sa domov doudieraný a dooškieraný. Ak toto nepomôže rodičom tak to vzdám. Myslím si, že nejaké nešťastie by nás konečne mohlo spojiť

Tomas12345

No nepomoze to niako. Ak si rodicia spolu nerozumeju tak im tvoja zlomena noha veru niako k obmedzeniu hadok nepomoze. Jedine co to sposobi ze im tym pridas starosti lebo budu musiet riesit i tvoje zdravotne problemy, a cim viacej problemov budu tvoji rodicia mat, tym budu viac frustrovanejsi a viac agresivny a budu sa viac hadat.

Lepsie by bolo kebyze napises preco sa tvoji rodicia hadaju. Ak je to pre financne problemy, tak pokial mas nad 15 rokov zacni brigadovat a zmensis financne bremeno rodiny. Toto je len priklad ako sa asi problemy v rodine maju racionalne riesit.

GOING

Ak chceš seba poškodiť ako prostriedok na zlepšenie rodinných vzťahov, nebudeš v tejto civilizácii sám.
A s kým bude chodiť pes von? Chudáčik, na to si nemyslel ?

Malé deti si ako prostriedok na prežitie v rodinách s chorými vzťahmi nevedome vyberajú napr. Autizmus. Vypnutie vedomia keď psychicky vyhoria. Príčinou je najčastejšie nespracovaná agresivita rodiča (väčšinou matky) v rodine a dieťa utiecť, resp. rodinné prostredie zmeniť samo nemôže. Tak sa v tom veku vypne.
Pozri TÉMU niekoľko dni nazad: AUTIZMUS - ako prostriedok na prežitie , tam nájdeš všetko čo som v rodinách chorých detí spoznal/zažil.

Myslím si, že rodičia by mali navštíviť psychológa ak to nezvládajú.

Neblazni

Vieš koľko ľudí má nevyliečiteľnú chorobu a nemôžu to vrátiť a ty si zdravý a chceš si ublížiť? Ako, rozmýšľaj prosím ťa, vieš ako budú trpieť rodičia potom ešte viac a budeš trpieť ty najviac.