Trpím ako milenka

Príspevok v téme: Trpím ako milenka
Nela22

Som frajerka zadaného muža s deťmi, viac než rok. Je to neuveriteľné samotýranie byť tá druhá a stretávať sa raz za týždeň najmä keď som tak zaľúbená.
Idem to teda skončiť, neznesiem tú bolesť.
Viem že však aj po rozchode budem nekonečne trpieť lebo jeho rodina bude šťastná. Tá , kvôli ktorej ja každú sekundu trpím.
Mám veľké nutkanie povedať to jeho žene nech aj ona cíti bolesť, ktorú cítim ja kvôli nej. Je to hnusné, ja nie som taký typ človeka, ale mám jej to povedať?

bzw

Prilis vela si o sebe domyslas a nadcenujes sa, preto trpis. Teda skor tvoja samolubost a jesitnost. Musis si uvedomit, ze ak o teba nemaju zaujem nezadani muzi a nepovazuju ta za perspektivnu, tak asi naozaj nebudes nic moc.

poradim38

Tak si sa nemala motat so zadanym...... chuda jeho zena....... len pride mi to od teba sebecke, ze chces aby aj ona trpela.... skor by som jej to povedala tak, aby si urobila s nim poriadok alebo odisla od neho....... ale nechod na to cez tvoju bolest, lebo ublizis tak aj inemu cloveku, to je take pomstichtive od teba.... lebo vina je aj na tvojej strane, ze si sa s nim tahala napriek tomu ze je zadany...

tasty

súhlasím s predchádzajúci príspevkom, úplne, a ani jeho žene to nehovor, to by si vyjadrila iba svoju úbohosť,

ukonči to,

a začni odznova ako silný človek

Babaduk

Ukonci to, taky chudak, ktory sa zahadzuje s dvoma zenami naraz si nezasluzi ani jednu a ziadne zlutovanie, pre teba to bude iba oslobodenie a oni dvaja budu zit nadalej v klamste co sa nazyva manzelstom. Toto s tebou nic nema, nie je tvoja chyba to ze si sa zalubila, laska je slepa.. Pravdou ale zostava to, ze keby si mu bola naozaj prednejsia tak sa rozvedie a bude s tebou. Ked to nechce urobit nechaj ho tak, jemu sa to vsetko spocita na konci aj s urokmi. Urcite to nehovor jeho zene, zi svoj zivot a pametam ze mas na viac :)

Pikhart

Nehnevaj sa Nela, ale to, co robis, je vrchol egoizmu a drzosti zaroven. Chapem, ze si sa na chlapika namotala, bohvie cim, ako dlho a ako intenzivne ti motal hlavu. Niektori zenaci su v tom naozaj prebornici. Co ty ale zrejme este nevies, je, ze zdravy a zodpovedny jedinec nikdy svoje dieta neopusti aj ked zrovna s manzelkou nema dobre obdobie. Zenu, ktora mu porodila deti, by opustil za a) iba uplny chuj, ktory by to po case spravil aj tebe alebo za b) clovek, ktory ma k tomu velmi padne dovody. Ty mas toho neboraka tak zidealizovaneho, ze si myslis, aku len vyhru by si ziskala. Zavesit si na krk chlapa, ktory nema kuska zodpovednosti voci vlastnej rodine je vec, ktora by sa vo viacerych ohladoch obratila proti tebe. Moje konstatovanie na zaver znie, nohy na plecia a hladaj si seberovneho partnera. A rozhodni sa dobre/spravne, aby ti za par rokov nejaka mlada stetka neprebrala toho tvojho. :)

Nela22

3 roky sme boli dobrí kamaráti a potom to prišlo postupne , zaľúbila som sa, nevyhladava som ženatých nečakala som že práve mne sa to stane. Pýtala som sa ako môže ľúbiť dve lebo to nedáva zmysel. Vidím že mu na mne záleží, ale proste neznamenám preňho toľko ako on pre mňa a neopustil by ich kvôli mne. Keby som ho tak nikdy nestretla lebo naozaj cítim obrovskú bolesť.

Omen

Si "frajerka" zadaného muža s deťmi, a na to si kedy prišla? Predtým ako si s ním vliezla do postele? Tú bolesť cítiš pred, či po sexe s ním? Tak ty trpíš kvôli jeho manželke??? To mi je teda novinka! Môžeš sa hnevať leda sama na seba, kvôli svoje sprostosti trpíš, kvôli tomu, že si roztiahla nohy ženatému, a nielen ženatému, ale aj otcovi deti. Ak by si to nespravila, nebola by si v tejto situácii.
Si neskutočne hlúpa! Ak ty cítiš bolesť, musí ju cítiť aj manželka?! Svoju špinu nehádž na ňu, je to tvoja špina, ty si za svoj stav zodpovedná, tak si ho rieš!!! A ešte sa tu pred nami obhajuješ, že ty "nie si taký typ". Nonsens!
Rob si čo chceš, ale ak ju navštíviš a ona ťa chytí za golier a pozametá s tebou podlahu, potom sa tu nesťažuj!

Zvedavy145

Nela mozem sa ta opytat, ci ti vravel, ze sa rozvedie alebo ta chcel iba ako milenku? Lebo podla mna by si sa na zaklade toho mala rozhodnut - ublizi zas inej... moj nazor.