Som frajerka zadaného muža s deťmi, viac než rok. Je to neuveriteľné samotýranie byť tá druhá a stretávať sa raz za týždeň najmä keď som tak zaľúbená.
Idem to teda skončiť, neznesiem tú bolesť.
Viem že však aj po rozchode budem nekonečne trpieť lebo jeho rodina bude šťastná. Tá , kvôli ktorej ja každú sekundu trpím.
Mám veľké nutkanie povedať to jeho žene nech aj ona cíti bolesť, ktorú cítim ja kvôli nej. Je to hnusné, ja nie som taký typ človeka, ale mám jej to povedať?
Trpím ako milenka
A este jedna vec...pises, ze budes trpiet, lebo jeho rodina bude stastna...dievca, Ty si v tom az po usi. Ak nemas istotu, ze sa vzda rodiny a bude s Tebou, tak odid
Ahoj, nerob to. Ja sama som bola v rovnakej situacii. Zalubena, trpela som ako kon, ziarlila na jeho zenu. Teraz, ked to pisem, je mi az smiesne ake to je absurdne :) Ved je to jeho zena, pre Boha! Tiez som to asi na 100x chcela ukoncit a potom to oznamit jeho zene. Ale dnes som hrda na to, ze som to zvladla. Sme od seba a je to nase tajomstvo. Pises, ze sa trapis kvoli milencovej zene. Nie, Ty sa trapis kvoli nemu. Ona za nic nemoze, a uz vobec nie za to, ze ju podvadza. Ok, mozno mu neposkytla to, co Ty, tak sa zamotal s Tebou, ale ona je posledny clovek, ktory by mal kvoli tomu trpiet. Viem, ze z Teba hovori bolest, ale zamysli sa nad sebou, chciet aby trpel niekto v podstate kvoli Tebe, je smutne
A na čo?
To Ti pomôže iba na chvíľu.
Ak chceš mať ďalšiu nepriateľku v živote tak jej to povedz.
Agresia vyvolá zasa min. mentálnu agresiu vyžarovanú smerom k tebe.