Zdravím, volám sa Tibor Szabó. Mám 16 rokov a navštevujem strednú priemyselnú školu v Komárne. Ale to je jedno. Mám taký problém už oddávna, že neviem zaspať počas nap. prespávačky vv škole, na triednom výlete atď. Vždy mám pocit úzkosti a nepohodlia. Vždy je mi postel/spacák nepohodlný, tvrdý a mám taký divný miešaný pocit. Na triednom výlete som napr. bol hore do 4 rána, lebo som mal pocit, že potrebujem na veľkú, no na WC mi nič nebolo... Akoby ma to odtiaľ vyháňalo. Nejdem kvôli tomu na budúci triedny výlet. Neviete prečo sa to deje? Ako dotatok čo vám možno pomôže: 1. Som blíženec a mám viac energie ako ostatný a vydržím behať dni a noci. No pochybujem že mi to potlačuje spánok. Doma zaspím aj keby sopka vybuchla... 2. Nikdy nejak nezapadnem do kolektívu. V školke sa so mnou nikto moc nebavil. Na základnej som bol za autistu do 7. Ročníka a potom sa to nejak vyrovnalo a neviem čo je s tými zmrdmi. Stále pochybujem že ma mali radi. Teraz na strednej už druhý rok ma polovica triedy neznáša, 40% ma má u riťu a zvyšok sú výborný kamoši. Dúfam že dodatky pomohli.
Nemožnosť spať kolektívne
Presne na to som myslel čo si potvrdil/napísal.
Keď budeš niekedy písať o probléme a môžem Ti poradiť, nepíš meno lebo každý neuvažuje normálne ako Ty. Preto aj predpokladáš/očakávaš podľa seba, že každý bude aj normálne reagovať čo nemusí byť.
Problém tvojej nespavosti nevidím v spacáku, že je tvrdý ale v tom, že je vás v jednej miestnosti pri prespávaní veľa: 14. Problém je ako si písal, polovica Ťa neznáša teda cca. 7 ľudí v "tvojej" miestnosti keď na výlete prespávate.
Vieš ľudia vyžarujú na osoby aj psychickú energiu, ktorá nemusí byť dobrá a to môže byť príčina tvojej nespavosti. Čím vyšší počet antipatistov je v miestnosti tým je vyžarovaná psychická energia silnejšia aj smerom k tebe.
Ako tvoja ochrana by fungovala: mať pri spánku prekrížené nohy a ruky (alebo spojené ruky). Tým si vytvoríš hocikedy voči nim blok/odtienenie aj pri spánku.
Choď na výlet ak sa ešte dá, nebuď mäkota.
Aj ja viem vymenovať ľudí s ktorými by som určite v jednej izbe bez opatrení nezaspal.
Toto nie sú poznatky so školskej psychológie ale parapsychológie/psychotroniky.
Boli sme 4 na izbe. 2 na jedno-miestnych posteliach a 2 sme bolu v dvoj posteli. Ale to mi nevadí. Na prespávačke sme boli v triede asi 14-15
Koľkí spávate na šk. výlete v jednej izbe/miestnosti ?