Keby ste boli mladí čo by ste robili inak?

IreadBtwTheLines

Ja by som neurobil nič inak, nič, čo som spravil v minulosti. Asi by som si kúpil auto (namiesto kradnutého biku), lebo teraz mám obdobie, kedy na to slovo "auto" musím stále myslieť! Ráno napíšem trochu autobiografie, na obed si trochu domaľujem autoportrét, popoludní si cez autosugesciu nasugerujem ako mám byť asertívny a s.ať na všetko, byť samozvaným autorom autentického humoru pre autistov je tiež práca.

Kami91

Za mňa napríklad pridám tiez pár veci. Ako mladý chalan pod 19rokov som bol hrozne zakomplexovaný z môjho výzoru pritom teraz keď som sa pozrel na moje fotky bol som úplne obyčajný chalan na ktorom nebolo mať prečo komplexy.
Ďalšia vec, že bol som v toxickom vzťahu 4 roky s osobou o ktorej som vedel, že s ňou nechcem stráviť život. Prakticky som si ju držal len aby som nebol single.
A potom este aby som netrafil v mladosti času za počítačom ale využil ho radšej na budovanie spomienok.

Takze by som tieto tri veci určite zmenil keby som mal možnosť. Samozrejme, som so sebou spokojný ale rád by som dostal rady aby som vedel čomu sa vyvarovať alebo načo si dať pozor dobudúcna. :)

Manzel576

Ja by som sa neozenil s prvou vaznou znamostou. Mal som sa predtym vyburit. Sme spolu 25 rokov, od mojich 17 rokov, manzelka to netusi, ze mam tieto myslienky. Je to dobra zena a ja si to neviem vazit, lebo som DEBlLNY chlap. Co uz, musim to nejako vydrzat a pretlct sa s nou zivotom. Kazdy den trpim a nechce sa mi zit, ale nechcem ju ranit, lebo ona za to nemoze.

JanaE

Mrauka to pekne napisala. U mna by bolo velmi vela toho uplne inak. Ja keby mi mal vtedy kto poradit v dobrom by som brala urcite take rady a usmernenia. Lenze vsetko bolo iba na mne. Vseobecne je velmi malo mladych ktori sa pytaju starsich co by robili inak.

Bohatier

Viacej by som navstevoval svoju staru mamu a menej chodil do prace aj ked do nej prave idem :P (zial niekomu neni pomoci :D).

Aliss

Ze 25 :D Cakala som, ze mas minimalne 60 :D Mam o trosinku viac ako ty. Moja odpoved - nerobila by som nic inak, ako som robila. Zopakovala by som vsetko presne tak, ako to bolo. Zopar vyslovene hluposti a zbytocnych trapeni by som moooznoo vynechala. No ked tak nad tym uvazujem, vsetko, aj totalne idiotiny co som povyvadzala, ma formovali. Vsetko co som zazila, zo mna urobilo to, kym som dnes...Takze suma sumarum, nie, nemenila by som :)

Mrauka

Vsetkymi tromi. Ziadne trapenie nestoji za to a vpisuje sa ti do zdravia, co pocitis o niekolko rokov. Mysliet viac na seba, lebo malokto si to vazi. Ludia na to dobre zabudnu rychlo, ale to zle si pamataju navzdy.

Kami91

Ak sa smiem spýtať, čo teraz považuješ za nepodstatné ktorými si sa veľmi trapila? A tým neinvestoval im do iných si to ako myslela? Finančne, časovo alebo energiou?

Mrauka

Nuz, chcela by som mat ten rozum pred 20timi rokmi, co mam dnes. Vedela, co studovat, netrapit sa vecami, ktore dnes povazujem za nepodstatne, odist skor do zahranicia a nevracat sa, neinvestovat do inych, ale viac do seba a pre seba, vazit si viac blizkych ludi, ktori tu uz nie su, starat sa viac o svoje zdravie a menej aktivne sportovat, lebo telo ti to v neskorsom veku zrata, vsetky fyzicke aj dusevne zranenia z mladosti.
Ale vlastnym chybam sa aj tak nevyhnes.