Nemožnosť zaspať v kolektíve. Mám 16 rokov.

Príspevok v téme: Nemožnosť zaspať v kolektíve. Mám 16 rokov.
Tibike_DOOMer

Volám sa Tibor Szabó, mám 16 rokov a mám taký malý problémik. Predstavte si prespávačku z 9. Triedy. Chystáte sa spať, no je vám v spacáku nepohodlne. A je to tu. Potrebujem na veľkú... Utekám cez tmavé temné chodby o 4 ráno už asi 7. krát... Takisto na triednom výlete. Ľahol som som si v hotelovej izbe. Boli sme kolektív 4 chalanov na izbe takže so strachom atď. neboli problémy. No nevedel som zaspať. Cítil som sa nepohodlne. Keď išli všetci spať, nielen ja, tak som zase furt chodil na WC s pocitom že musím na veľkú, no nič. A tak asi do 3 ráno... Sám neviem jak sa mi podarilo zaspať... Čím to bude, že v kolektívoch mám tieto problémy spať?? Mladší som to nemal.... (Dodatky: 1. Som ten typ dieťaťa, čo zatiaľ nikam poriadne nezapadol. V školke sa so mnou moc nebavili, na základnej som bol za autistu do 7 ročníka a potom to už nejak zrejme hrali aspiň na koniec školy alebo čo. Som si istý že ma nemali radi. Aj tetaz na strednej som skoro vôbec nezapadol a polovica triedy ma neznáša, 25% ma má u riti a zbytok sú fajn ľudia s ktorými sem tam hodím reč... 2. Som blíženec a sedí to. Mám viac energie ako ostatný a vydržím behať dni aj noci. (Dúfam že vám tieto veci nejak pomohli. Rád zodpoviem na otázky))