Zeny, co tym myslite, ked sa pozrie na vas chlap, vy na neho a on neuhne pohladom ani ona a nemenite vyraz tvare.
Teraz sa mi stalo, ze som stal na ulici, okolo sla baba v aute a ja som sa na nu pozrel, ona na mna a isla, ale nedivala sa na cestu, ale na mna az kym sa dalo, hoci soferovala. Co to malo podla vas znamenat?
Pozeranie do oci
Tak mozno si sa jej pozdaval alebo si sa jej zdal povedomi odniekal a nevedela si spomenut odkial :)
Tých dôvodom môže byť viacej! Buď si jej bol sympatický a preto sa pozerala alebo bolo na tebe niečo zvláštne!
kukala na teba aby ťa nezrazila neé? Možno si malý alebo čo
Vobec sa nemusia na teba usmiat a aj napriek tomu sa im mozes pacit a preto ten zdlhavy pohlad.
To co plati na nejakeho ineho chlapa, nemusi na teba. Mozes im byt sympaticky, pripadne su kratkozrake, tak zaostruju dlhsim pohladom:) Alebo sa im na niekoho podobas...ale to by bolo uz nejak vela nahodnych podobnosti.
Zvedavy9: joj to vobec nie, keby si fakt vyzeral dobre, tak sa na teba usmeju alebo ked maju plachu povahu, tak uhnu pohladom, ako si sam podotkol.
mam kamosa, ktory je pre zeny naozaj brutal magnet a staci sa len pozerat ake su z neho zenske hotove ... cista komedia :-D
tam to je krasne vidiet, ze ked je niekto mega pritazlivy, ako reaguju.
toto co ty opisujes, ze ani brvou nepohnu, tak to ta najskor budu mat za totalneho hnupa. tak vacsinou baby cumia na niekoho, kto ma napr v lete sandale a biele ponozky az po kolena. sorry :-(
No takze dnes som isiel v nakupnom centre, oproti isla celkom pekna baba a najprv som iba tak cez nu preletel pohladom a uvedomil som si, ze sa na mna pozera a tak som zacal aj ja, presli sme okolo seba a stale sme sa na seba pozerali a potom sme kazdy pokracovali dalej, ja som sa hanbil obzriet za nou. Tiez nemenila vyraz tvare a v ruke drzala mobil tak, ako by si nieco z neho predtym citala. Ja som si toto doteraz nevsimal. Inak nechcem byt namysleny, ale obcas mi kamosky povedia, ze dobre vyzeram, dobre sa obliekam a zevraj mam charizmu. Asi tomu fakt zacnem verit :) , ale nechapem, ze baba neuhne pohladom, vsak iniciativa by mala ist od chlapa. Podla mna by sa baba mala pozriet iba na chvilku a pockat, ci ju ten chalan oslovi, no nie?
Toto sa stava aj mne
Cakam na prechode a niektori soferi dobreze si krk nevykrutia tak sa za mnou divaju ako ma obhadzaju a to muzi aj zeny.
Nie casto ale obcas sa to stava.
Nedivaju sa na cestu ale na mna ako teľata.
Preco?
Si nedomyslaj, nemusela pozerat zrovna na teba.... ach vy muzi podaktori......
Človek má aj periferné videnie.
Nie len kolmé na zrenicu.
To znamena ze by jej mali zobrat vodicak kedze nehladi pred seba ale po niekom koho uz nikdy neuviid trubka