Zeny, co tym myslite, ked sa pozrie na vas chlap, vy na neho a on neuhne pohladom ani ona a nemenite vyraz tvare.
Teraz sa mi stalo, ze som stal na ulici, okolo sla baba v aute a ja som sa na nu pozrel, ona na mna a isla, ale nedivala sa na cestu, ale na mna az kym sa dalo, hoci soferovala. Co to malo podla vas znamenat?
Pozeranie do oci
Zvedavy9
Máš ŠPZ ? Lebo inak je to v pi.. .
Nvm ta prva cast vety, ak by znamenala tu druhu, tak by sa aj usmiala.
No cumeli ste jak telce na seba a ty si hned namyslas, ze to nieco znamenalo. Muzi su strasne domyslavi.
ze sa jej pozdavas:):)
podobas sa na niekoho z jej znamych, ktorych davno nevidela ... mne sa to bezne stava. vidim niekoho prisaham ako dvojicku zo svojich byvalych kolegov, susedov, kamaratov, co som nevidel 5, 10 rokov a cumim na tych ludi ako puk ked sa len tak z nicoho nic objavia ... no a kedze si nezmenil vyraz tvare, tak nevedela ci si teda niekto z jej znamych alebo nie ... vacsinou prekvapeny vyraz mi staci, aby som vedel, ze ten clovek ma absolutne nepozna a idem dalej. keby na mna iba neurcito cumel, tak by som cumel dalej i ja :-D
bud to mohlo znamenat: este chvilu pozeraj a rozlapem ti gebulu, alebo aky cukricek cmuk :D