toxiny v tele

GOING

Nepôjdem do zložitostí keď treba poradiť a neviem čo detoxikovať
tak som poradil najjednoduchšie - vyprať vodou.
Príčiny toxicity by mal každý pred detoxom vedieť. Napr. pri súbehu iných Dn.: napr. anémia, tetánia a pod., konzultovať s lekárom/špecialistom.

Uvedené v skoršom príspevku funguje: pri toxicite organizmu, ktorá zvýšila hodnoty 6,5CRP, 5,8Glukózy, 490kyseliny močovej zo zlých stravovacích návykov, zlej stravy ťažko stráviteľných potravín a metabolických poruchách (Dna) - čo viem už po 4 týždňoch pomohlo ľudia sa dobre cítili (aj podľa výsledkov biochémie 5,4 CRP, 5,3Glukóza, 410Kyselina močová).U uvedeného vonkajšie príznaky z toxicity trvali pre začiatkom detoxu 6 mesiacov.
Pri otrave organizmu a poškodení orgánov nepomôže alebo pri tvorbe veľkého množstva toxínov, tento dotox nie je schopný transportovať/vyplaviť.

Stačí ak je niekto nervák, hnev ovláda pečeň a naopak, a preto pečeň zle funguje (psychosoma), vplyv vonkajšieho prostredia na chemické reakcie v organizme, nespracované emócie .

DP8

Toxicita v organizme? Ako sa prejavuje? U mna brain fog, depersonalizaciou, nespavostou (chronicky, dlhodobo uz niekolko mesiacov, resp cez 2r v kuse), dalej zavratmi, nesustredenostou, svetloplachostou, tinitusom, velkou unavou, stratou pamati atd. Ziadne uzkosti ci depku nemam, ak by to tu niekto isiel na margo mojich symptomov mudro pisat :D A zbavit sa toho? Nuz ako pise ten clovek podomnou, ze vodou, tak to ma teda pobavilo :D Vyskusane uz hadam vsetko, a zatial nezabralo absolutne nic.

GOING

1,5 l vlažnej vody hneď po prebudení vypiť nalačno 6 týždňov.
Je to najjednoduchšie a tiež spojené aj s úbytkom telesnej hmotnosti 1,5-2kg. Do 30 dní sa obnoví pokožka a je aj rýchlejšia výmena krvi.

Toxicita sa môže prejaviť rôzne. Napr. svrbením pokožky, pri hrubom čreve kožnými zmenami na predlaktí. Pri pečeni bolesťou , pálením a tuhosťou šliach a svalov a pálením očí. Pri zlej funkcii pankreasu, migrénou po konzumácii potravín z bieleho pečiva a cukrov. Bolesťou,opuchom a tuhnutím kĺbov, zhrubnutou kožou na kĺboch, pätách, hánkach aj farebnými zmenami pokožky na členkoch žlto-hneda, ospalosťou aj zvýšenou teplotou ráno medzi 8:00 - 10:00hod..

Detoxikácia nevyplaví len toxíny ale aj prospešné látky. Potom ich treba doplniť (vitamíny, minerály).