Táto tema nie je vymyslená, skutočne otázka existuje a bola som s ňou konfrontovaná. Mala som dvoch sexuálnych partnerov. Obaja po istom čase začali hovoriť, že vraj som pri styku príliš vlhká vo vagíne. A potom málo cítia vzrušenie pri samotnom akte, lebo je to moc klzké, vlhké...Pýtala som sa, či tam dole nie som náhodou príliš široká, ale že nie, že len tá vlhkosť je obmedzujúca. Ja sama neviem či príliš zvlhnem. Nemám to s kým porovnať, preto sa chcem spýtať žien, či už od nejakého muža počuli, že sú moc vlhké. Ja keď sa vzruším, je pravda, že je to taká "polievková lyžica" pri vchode do pošvy, ale že to môže byť až také obmedzujúce, to som netušila. A vy muži, ako pri partnerkách vnímate ich vzrušenie a prejavy s tým spojené? Je naozaj zvýšená vlhkosť taká nanič?
Priliš vlhká vagína - otázka na mužov aj ženy
problem je skor to, ked nastane opacna situacia :D ze tam ta vlhkost chyba, ale tak no dobre :D asi vie autorka prispevku lepsie.
ono je to normalne aj diagnoza, mala som taku kamaratku, ale teda jej priatel sa vobec nestazoval :D toto pocujem prvykrat.
chlapom človek nevyhovie proste :D
tiež by mi nenapadlo, že to môže chlap pociťovať nejako negatívne :D ale tak človek sa evidentne ozaj učí celý život :D
Doteraz som si nemyslela, ze toto moze byt problem :D
Ahoj Rorr. Chcem ti povedať, že nie si sama v tejto chúlostivej záležitosti. Vzhľadom na to, že si mala dvoch sexuálnych partnerov, ktorí spomínali podobné veci, to môže byť spojené s individuálnymi preferenciami a pohodlím týchto konkrétnych partnerov. Každý človek má iný spôsob vnímania a pohodlia počas sexuálneho styku, čo sa môžeš dočítať aj v tomto naozaj veľmi podarenom článku www.ejoy.sk. To, čo opisuješ ako "polievkovú lyžicu", môže byť prirodzená reakcia tvojho tela na vzrušenie a nie je dôvodom na obavy. Ja mám tiež vždy pri sexe väčšiu zvlhnutosť a môj partner nikdy nezaznamenal problém s tým, že by počas sexu nič necítil. Môže to byť spôsobené aj tým, že aktívne cvičím panvové dno, čo môže prispieť k lepšej kontrole a citlivosti počas sexu. Ak sa cítiš dobre, nemusíš sa obávať, že by tvoja prirodzená mokrosť bola pre niekoho problémom. Každý partner je iný a to, čo cíti pri sexe, môže byť ovplyvnené rôznymi faktormi. Je však skvelé, že si sa rozhodla zdieľať svoje skúsenosti, pretože to môže byť užitočné pre mnoho ďalších žien. Dúfam, že ti týchto pár slov mohlo pomôcť a dúfam, že sa ti podarí získať väčšiu dôveru voči sebe a svojmu telu :-)
Zena by mala hladat aj podla srdca, aj podla pera, lebo oboje je dolezite, tak sa tu nehrajme na fajnovky, ci svatuskarov, lebo piskvorky s chlapom do konca zivota hrat nebudem a ani sa pozerat, ako si dviha ego na vsetkych cubkach okolo.
Nech si to ženy rovnako kvalitne užijú ako muži.
Je to dôležité.
Mať napríklad nespokojnú kolegyňu v tomto smere, hotová pohroma
v správaní.
Bj2, jezis ty co si zac? To co tu vypisujes za bludy? Ano, hladam si partnerov, podla pera....kazdemu dam dole gate pri prvom zoznameni sa a prezriem si ho... (ironia, ak by si nepochopil). Ked nemas co napisat, nepis radsej nic
zena co hlada podla pera, sa sklame.
zena co hlada podla srdca, moze oslavovat.