Táto tema nie je vymyslená, skutočne otázka existuje a bola som s ňou konfrontovaná. Mala som dvoch sexuálnych partnerov. Obaja po istom čase začali hovoriť, že vraj som pri styku príliš vlhká vo vagíne. A potom málo cítia vzrušenie pri samotnom akte, lebo je to moc klzké, vlhké...Pýtala som sa, či tam dole nie som náhodou príliš široká, ale že nie, že len tá vlhkosť je obmedzujúca. Ja sama neviem či príliš zvlhnem. Nemám to s kým porovnať, preto sa chcem spýtať žien, či už od nejakého muža počuli, že sú moc vlhké. Ja keď sa vzruším, je pravda, že je to taká "polievková lyžica" pri vchode do pošvy, ale že to môže byť až také obmedzujúce, to som netušila. A vy muži, ako pri partnerkách vnímate ich vzrušenie a prejavy s tým spojené? Je naozaj zvýšená vlhkosť taká nanič?
Priliš vlhká vagína - otázka na mužov aj ženy
Dakujem za odpovede :)
Existujú cviky na silnejší stisk, tým trenie/odpor pri vysokej vlhkosti dokážeš zvýšiť a potom dokážeš uspokojiť aj veľkých majstrov malých nástrojov .
Chyba nieje v tebe ale v tom ze si.mala.muzov s malym vtakom a dostatocnou vlhkostou sa ich penis v tebe topil a stracal.
Ty si okej ale.hladaj muza s vacsim a ten si to uzije ;-)
No ak ho ma prilis maleho tak je mu lepsie ked je zena sucha, potom ho to dre a lepsie to citi. Ale teba by to zas mohlo bolet. Lepsi partner bude urcite s vacsim najstrojom, ten tu vlhkost oceni a uzijete si to obaja.
Haha, mozno bola chyba prave v tomto :D Moji partneri mali dost podobnu velkost a hrubku. Akoze vzdy ma uspokojili, ale nemala som muza s vacsim alebo hrubsim nastrojom, takze neviem porovnat.
Prilis vlhka, tak na to sa muzi teda nezvyknu stazovat. Podla mna si mala chlapov s moc malym perom, potrebujes poriadny ocas a ten tu vlhkost len oceni.
No ja mam skor opacny problem a bola by som stastna keby to tak nie je...takze v tichosti zavidim...nemam osobnu skusenost ale kamaratke toto povedal partner....