Navstivila som viaceto zoznamiek. Za akym ucelom viete. Logicky..
Ale kedze som nedoverciva osoba stale ked som sa s nejakym dala do kontaktu som si vytvorila falosny profil s falosnymi fotkami, falosnym profilom osoby a dotycneho zacala balit. Samozrejme kazdy jeden sa chytil. Vytvorila som na niektorych aj dva falosne plus jeden pravy. Vela muzov sa chytilo na vsetky tri a rovnako mna balili cez vsetky. Slubovali hory doly, motali hlavu, tlacili kaleraby do hlavy. Nieze jednej slubovali lasku, pisali chlipne myslienky a davali navrhy vsetkym mojim trom profilom. Mnohi chceli stretko so vsetkymi troma. A islo o ibycajne zoznamky aj krestanske. Tie krkestanske ma najviac dostali lebo mnohi sa tam skryvaju za citaty z biblie, nabozrnske obrazky, modlitby ale to mi pisali po urcitej dobe od zoznamenia nebudem ani komentovat. Tzv. Vlci v ovčom ruchu dslo by sa povedat.
Ak by som si nespravila falosne profily soocila by som im nato ako sialene ma miluju a cchu len mna a len o mne sa im sniva lubia ma nesoia kvolimmne a podobne blaboly...
Ako muzi klamu
Srnec, lebo tu nejde o nepriebojnost, ani slabu volu ucit sa, ale o muzsku a zensku energiu. Odbory, ktore popisujes su muzskou energiou, teda pre muzov, rovnako ako existuju odbory pre zensku energiu.
Neviem, preco sa na Slovensku degraduju humanitne odbory, ked v zahranici su uplatnitelne a cenene. Zrejme, ze na Slovensku poriadne ani netusia naco su a ako ich aplikovat do praxe, rovnako, ako sa nedodrzuje odbornost. Humanitne odbory su vseobecne uplatnitelne, napriklad v predaji, obchode, banke, nabor zamestnancov, vyjednavanie, vedenie ludi, prieskum trhu, alebo konkurencie, vsade tam potrebujes psychologiu, ludske zdroje atd. Na Slovensku to nevedia vyuzit, ocenit a myslia si, ze to zvladne kazdy.
Svet potrebuje aj muzsku aj zensku energiu, potrebuje logiku, planovanie, racinalitu, silu, ale aj empatiu, intuiciu, vytrvalost, jemnost, zenskost.
Potom tu mame tvrdy muzsky svet, kde ludia trpia, lebo su nevyvazeni.
Drx/ suhlas s tou mentalitou aj tym co si napisala
Tak ja neviem, ale sama si si o toto zistenie tak trochu koledovala...na zoznamky chodia väčšinou takéto typy, neznamená to, že treba všetkých chlapov hádzať do jedného vreca.... vieš, keď budeš na nich iba nadávať, tak budeš takých aj stretávať, ktorý len potvrdia tvoju domnienku......
Fakt baby, za to, že ste sa pár krát sklamali, nezatrpknite a nezanevrite na všetkých...
Ešte by som sa vyjadrila k tomu čo tu bolo spomínané, ja celkom obdivujem a vážim si túto chlapskú vlastnosť všetko vytvoriť, postaviť, riadiť kamióny, lietadlá....na druhej strane chlapi vytvorili aj násilie, agresivitu a vojny.
Simiona, dnes ma kazdy rovnake podmienky na vzdelavanie (aspon v zapadnych kulturach) a aj napriek tomu nevidim zeny v odboroch ako IT, elektrotechnika, stavebnictvo, strojaratvo ale napriklad ani v baniach ci na stavbach. Myslim vacsinu, samozrejme vynimky sa najdu. Naproti tomu sa zameriavate na humanitne odbory a potom vyplakavate ako si nemozte najst pracu, alebo len slabo platenu. A chlapi su taki ubohi ze aj napriek vasej nepriebojnosti a slabej vole ucit sa a robit nieco tazke vas milujeme.
zeny vedia klamat a pekne tahat za nos rovnako ako muzi.
Áno, srnec, skoro všetko dôležité ste postavili vy chlapi. Ale ktovie, ako by to bolo, keby ste nám ženám dovolili vzdelávať sa už oveľa oveľa oveľa skôr.
To mi uz sexko velmi dobre vieme a preto na vas z vysoka s*rieme, kym sa chlap nepreukaze ako chlap s velkym CHa, najskor nejaky cudzinec jak tak sledujem tuto nasu primitivnu mentalitu.
Caiserka. Ano jednoduchy sme. Ubohy? Neviem co by ste zeny robili bez chlapov co vsetko vymyslia a urobia. V podstate vsetko dolezite na svete vytvoril chlap. Myslim vynalezy, mosty, dopravne prostriesky, Internet atd. Zeny mate dar akurat dat zivot a aj na to potrebujete z polovice chlapa
Muzi klamu preto, lebo ich zenie sexualny pud a vedia, na co baby reaguju a ked su blbe, tak ich takyto chlap dostane do postele, zapise si dalsiu trofej a babe ostanu oci pre plac...
Naco na take zoznamky chodis, ked ta to vytaca?