Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako muzi klamu

Príspevok v téme: Ako muzi klamu
anketoris

Navstivila som viaceto zoznamiek. Za akym ucelom viete. Logicky..
Ale kedze som nedoverciva osoba stale ked som sa s nejakym dala do kontaktu som si vytvorila falosny profil s falosnymi fotkami, falosnym profilom osoby a dotycneho zacala balit. Samozrejme kazdy jeden sa chytil. Vytvorila som na niektorych aj dva falosne plus jeden pravy. Vela muzov sa chytilo na vsetky tri a rovnako mna balili cez vsetky. Slubovali hory doly, motali hlavu, tlacili kaleraby do hlavy. Nieze jednej slubovali lasku, pisali chlipne myslienky a davali navrhy vsetkym mojim trom profilom. Mnohi chceli stretko so vsetkymi troma. A islo o ibycajne zoznamky aj krestanske. Tie krkestanske ma najviac dostali lebo mnohi sa tam skryvaju za citaty z biblie, nabozrnske obrazky, modlitby ale to mi pisali po urcitej dobe od zoznamenia nebudem ani komentovat. Tzv. Vlci v ovčom ruchu dslo by sa povedat.
Ak by som si nespravila falosne profily soocila by som im nato ako sialene ma miluju a cchu len mna a len o mne sa im sniva lubia ma nesoia kvolimmne a podobne blaboly...

Caiserka

jednym slovom chlap je "jednoduchy ubohy tvor" co od nich cakame?nic nikdy chlap nepochopi zenu bohuzial a nezastavajte ich tu. pre mna nikdy chlap nebude mat taku vahu a cenu v zivote ako zena. Ani ten ktoreho milujem. S chlapom si nikdy zena ani v beznom domacom zivote nebude rozumiet v takej miere ako so zenou

Vtv

Toto robia aj v realite, ked im nevenujes dost pozornosti, zacnu balit ine. Netreba si ich vobec vsimat a brat vazne. Staci si pi kat, kym ich to prestane bavit a cela ta ich zbytocna"laska" bude fuc. Nech si oblbuju ine a potom tu vyfnufakavaju, ze ziadna ich nechce ani len na sex. Bodaj by chcelam