Navstivila som viaceto zoznamiek. Za akym ucelom viete. Logicky..
Ale kedze som nedoverciva osoba stale ked som sa s nejakym dala do kontaktu som si vytvorila falosny profil s falosnymi fotkami, falosnym profilom osoby a dotycneho zacala balit. Samozrejme kazdy jeden sa chytil. Vytvorila som na niektorych aj dva falosne plus jeden pravy. Vela muzov sa chytilo na vsetky tri a rovnako mna balili cez vsetky. Slubovali hory doly, motali hlavu, tlacili kaleraby do hlavy. Nieze jednej slubovali lasku, pisali chlipne myslienky a davali navrhy vsetkym mojim trom profilom. Mnohi chceli stretko so vsetkymi troma. A islo o ibycajne zoznamky aj krestanske. Tie krkestanske ma najviac dostali lebo mnohi sa tam skryvaju za citaty z biblie, nabozrnske obrazky, modlitby ale to mi pisali po urcitej dobe od zoznamenia nebudem ani komentovat. Tzv. Vlci v ovčom ruchu dslo by sa povedat.
Ak by som si nespravila falosne profily soocila by som im nato ako sialene ma miluju a cchu len mna a len o mne sa im sniva lubia ma nesoia kvolimmne a podobne blaboly...
Ako muzi klamu
Je to prekvapive, ze sa na zoznamke chcu ludia zoznamovat. Ty si klamala rovnako, ako oni. Takze si uplne rovnaka.
jednym slovom chlap je "jednoduchy ubohy tvor" co od nich cakame?nic nikdy chlap nepochopi zenu bohuzial a nezastavajte ich tu. pre mna nikdy chlap nebude mat taku vahu a cenu v zivote ako zena. Ani ten ktoreho milujem. S chlapom si nikdy zena ani v beznom domacom zivote nebude rozumiet v takej miere ako so zenou
Toto robia aj v realite, ked im nevenujes dost pozornosti, zacnu balit ine. Netreba si ich vobec vsimat a brat vazne. Staci si pi kat, kym ich to prestane bavit a cela ta ich zbytocna"laska" bude fuc. Nech si oblbuju ine a potom tu vyfnufakavaju, ze ziadna ich nechce ani len na sex. Bodaj by chcelam