Olovo

Príspevok v téme: Olovo
Olino111

Zdravím.

Chcem sa spýtať a poradiť..
Matka robí mojej sestre (jej dcéra) niečo také že roztaví kus olova nad ohňom a potom ho do vody hodí nad sestrinou hlavou. Sestra v tej vode namáča malíček a olizne ho v ústach.. Robí to kvôli tomu že jej to má pomôcť s problémami zdravotnými .. (v skratke povedané)
Samozrejme je to podľa mňa úplná blbosť. No ide mi o to že nemôže sestra náhodou dostať to olovo do seba aj takouto formou ? keď mama to olovo hodí roztavené do vody ktorej je tak pol litra vody.. ? Druhá vec je že dnes možno kúsok sestra zjedla ani sa nevie ako a ani nevie či naozaj zjedla lebo sama nevie. A navyše boli aj dni kedy ju bolela hlava, vracala atď..
Môžte mi poradiť.. Práve dnes som to olovo surovo zobral a vyhodil ho.
Viem možno som moc hysterický ale zdravie je dôležité a ja mám rád veci pod kontrolou ?
Môžte napísať váš názor ?
Ďakujem :)

Pag

To, čo robí tvoja mama, je vlastne istá forma psycho-aura-okulto-terapie, má za cieľ čosi zlé na seba naviazať a potom to akože schladiť v studenej vode. Tento postup je obľúbený najmä preto, že v človeku vyvolá isté pocity, buď negatívne alebo pozitívne. "Niečo cítiš, tak je to dobré a pomôže to" - ale ani to nemusí byť pravda a ani nie je, skôr jej to môže ublížiť psychicky. Je to istý spôsob odrábania, ktoré sa teší veľkej obľube, ale poviem Ti pravdu, že odrábať možno len modlitbou a vierou. Porobenie je zlo, kliatba je zlo a to sa nepodriadí nejakému olovu. Psychiater by im povedal, aby sa dali liečiť. Čáry máry fuk do páry, nech sa ti zas dobre darí, aj keď sa ti nič nepodarí. S.ať na všetko, lepšie je nič nevedieť...