Zniceny zo samoty

Príspevok v téme: Zniceny zo samoty
Pekerman

Ahojte.Co by ste robili v mojom pripade ak je vobec este sanca? Mam 26 rokov, zijem s rodicmi vo velkom dome, pracujem za minimalku, mam invalidny dochodok vdaka problemom s uzkostami, hanbim sa za seba a vdaka tomu ani nechodim do spolocnosti, no chyba mi laska a vztah.Vdaka tymto problemom ale viem, ze to asi bude nerealne uskutocnit.Rozmyslam aj nad samovrazdou, lebo zit sam je na nic, mam vela konickov,zalub ale ludom sa skor vyhybam.

ILLIA

Prečo sa tak podceňuješ? Ako píšeš, máš veľa koníčkov - tak už preto si zaujímavý. Čo keby si sa zapísal do nejakého kurzu alebo začal navštevovať nejaký klub? A čo keby si si skúsil nájsť dievča cez internet, cez nejakú zoznamku alebo Pokec? Najskôr si môžete písať, potom si zavolať a po nejakom čase sa môžete stretnúť. Neseď doma, zájdi niekedy na miesta, kde sú ľudia, do knižnice, do kina. Veď nehádž flintu do žita, keď si nič nevyskúšal!

linda ernova

Dostala som kontakt tu na fore na jedného pána. Už som skúsila všetko, ale jedine tento človek mi skutočne pomohol. Má atypický prístup ku klientom. Je to jasnovidec a liečiteľ, ktorý mi pomohol so psychickými problémami. Pomáha mi stále a spolupracujem s ním. Netreba sa hanbiť ak prijmete pomoc od človeka s takýmto darom. Posuniem vam jeho c., skuste sa mu ozvať. 0902044010. Je to pre mňa veľká vec, že som konečne šťastná a zdravá. Poskytuje sedenia v Bratislave

Anonym_93436

Musím sa len prekonať a prestať o sebe pochybovať. Pracuj na sebe a prestaň si stavať prekážky pred seba. Tak nájdeš to, po čom tak veľmi túžiš.