Extrakcia osmičky

Príspevok v téme: Extrakcia osmičky
Erika12345

Dobry den,
Chcela by som poprosit o radu. V utorok som bola na extrakcii pravej dolnej osmicky. Zakrok trval 2 hodiny nakolko 8 bola pod kostou a lezato. Tri dni po extrakcii citim sklabu bolest vystrelujucu do ucha a obcas zacitim trosicku krvi na jazyku. Mam antibiotika augmentin. Ako analgetika pouzivam valetol (bez ktorych sa nepohnem).
Chcem sa spyat ako dlho ste vy trpeli pri 8? B pripade mam ist k zubarovi nakolko je rana sita?
Dakujem

akinom007

Erika12345/ samozrejme zubara som kontaktovala kazal mi kupit Ascorutin. Co sa tyka vyplachovania povedal mi prve 3 dni nic potom Curasept

Aikido

Mam za sebou taketo oeparacie dve, do tyzdna som bola vzdy fit. Aj preplachujes ranu nejakou dezinfekicou, ustnou vodou? Mne lekar dal a to mi velmi pomohlo. Myslim, ze to bol Curasept. Niekedy sa moze stat, ze sa rana aj napriek ATB zapali. Ak bolesti neprejdu nebodaj vybehne horucka, treba zajst za lekarom. Stichy by v den vyberu uz nemali boliet.

akinom007

Asi ta nepotesim, u mna zotavenie po trhani pravej dolnej komplikovanej osmicky trvalo 2 tyzdne. Prvy den po vytrhnuti sa mi najskor nechcelo zastavit krvacanie bez klamstiev a zvelicovania kazdych 15-20 min som behala do kupelne vypluvat plne usta krvi, nevladala som chodit lebo do hodiny po trhani mi nabehla zimnica teplota 37,5.... potom az poobede po uziti ascorutinu sa intervaly krvacania skracovali az prestali.
Kost , sanka na trhanej strane ma bolela par dni a tabletky od bolesti som uzivala 3 dni kazdych 8 hodin....potom uz len na noc. Dva plne tyzdne som bola len na TEKUTEJ strave, usta som nedokazala naplno otvorit a kazdy pohyb bolel. Trhali mi aj lavu dolnu a situacia bola dost podobna.