Zvýšená teplota

Príspevok v téme: Zvýšená teplota
Petrap6

Dobrý večer, pred 6 mesiacmi mi zistili CMV, taktiež aj EBV. Mononukleózu som však prekonala už pred 5 rokmi, je možné, aby sa vírus znovu vrátil?
Mojim problémom však ostáva zvýšená teplota. Pred rokom to bolo každý deň aj 37,5. Potom to na istý čas prešlo, teraz si večer nameriam teplotu 36,7, no počas dňa je to max. 37,2. Beriem vitamíny na podporu imunity, snažím sa zdravo stravovať, no tá teplota stále neprechádza. Stretli ste sa s tým už niekto? Resp. po akej dobe Vám teplota úplne prešla?
Ďakujem.

Pag

Dnes som zaspal, keď som chcel ísť na aktivačné, čo už sú čo za bull-shit-mobily. Aj ja chcem žltú vestu, vestu, vestu, budem ja mať plné vačky, keď zozbieram žlté špačky, špačky, špačky, mňa, mňam, mňam, už si pľúcka napĺňam.

Elen222

Divočina, potom sa mi ozvi, predsa len je jeseň, či čo je to za počasie, teplotná inverzia ako som povedala, pardón ako som povedal? Treba sa nám spáriť, aby sme si splnili občiansku povinnosť, potom si pôjdeme zase každý po svojom. Moje parožie je už zodraté, všetky boje som vyhral, ale kde si Divočina, kde si láska moja? Umriem, pre boha, už chrčím, umieram, konečne, pardón, kde je spray, mama, mama, skapíňam, konečne, tu máš ten prekliaty sprej, dúfam, že skapeš, nie, dúfam, že budeš žiť:-D

Petrap6

:D Jasne, ze chodim von. Prechadzky, kazdy den som minimalne hodinu von so psom, namiesto autobusov po meste chodim pesi, 40 minut do skoly, 40 zo skoly, cez vikendy som vacsinu dna von, no teploty ma stale trapia.

YourAsexFriend

Ja som celoročne denne minimálne tri hodiny vonku a neviem, čo sú to choroby, neradím vám to len tak, pre srandu králikov. Človek sa síce zmení z mačky domácej na mačku divú, ale tie bull-shit-vitamins mi nechýbajú ku šťastiu. A na syfilis isto neumriem, hoci lepšie je žiť s Aidsom ako s plným? Haló? Tam som Divočina?

Petrap6

:) Dakujem za odpoved, na to vsetko mi uz testy robili, vysli negativne, fakt ostalo pozitivne len EBV a CMV, imunologicka mi povedala ze zrejme moja imunita reaguje prehnane na taketo typy virusov, pretoze bola mierne zvysena, teda snazis a to dostat z tela von. Uplne mi pomaha, ked som doma, mam klud, vela lezat, no kvoli skole to nie je mozne. Ale dakujem za radu, snad to niekedy konecne prejde :)

Tomas12345

Presne toto so mam laj ja. Ráno teplota okolo 37.2 a večer teplota zmizla a cítil som sa normálne. Ja som to ale mal z plucnych chlamydií a tahalo sa to so mnou dlhe obdobie.

Po určitom čase som si všimol že mi pomáhalo pitie jedneho pohára horucej vody na obed. Moje horúce telo sa po chvilke ochladilo a vydržalo mi to tak až do nasledujuceho dna.

Skús postupne vynechat mucne jedla a denne pi deci mrkvovej stavy.
A daj si spravit testy na infekcie, parazity, plesne.