Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo som sa narodil?

Príspevok v téme: Prečo som sa narodil?
rpco

Niekedy rozmýšľam nad tým, že prečo som narodil? Prečo som narodil do tohoto sveta kde je toľko nerovnosti a nespravodlivosti...

Prečo sa niektoré deti musia narodiť chudobným rodičom a znášať následky rozhodnutia svojich hlúpych rodičov? Prečo sa niektoré deti narodia do bohatých rodín a už od narodenia sú dávno za vodou, lebo dostanú skvelú výživu, skvelé vzdelanie, ktoré si môžu dovoliť zaplatiť?

Prečo nemôžu mať deti rovnaké podmienky na vývoj?

Cliattsi

Pýtaš sa preto, lebo vidíš nerovnosť a si tam dole..Tí, ktorí sú hore, to väčšinou neriešia.

Ja sa pýtam to isté. Ale odpoveď je taká, že je to proste tak..Tiež by som bol rád, keby sa určité veci zmenili, alebo boli ináč. Ale to sa nedá. Jednoducho máme smolu.

Apokryft

Na svete niesme preto aby sme sa mali a hotovo!
Ten kto sa nemá (finančne,zdravotne,situačne zle soc podmienky)je prinútený sa zaoberať sebou,starať sa o zabezpeku....Keď by sme mali všetkého hojnosti srali by sme na to.Keď to nepomôže život prinesie ďalšie donucovacie prostriedky aby sme sa snažili nie byt bohatý ale spokojný.

Budha47

rpco - dusa si pri reinkarnacii sama vybera, kam sa narodi a cim je starsia a vyspelejsia, tak do tym tazsich podmienok sa chce narodit. Pomysli si, ze si sa mohol narodit aj ako cernoch v Nigerii napr.
Bill Gates (druhy najbohatsi clovek sveta) povedal, ze by svojim detom nikdy neurobil to, ze by im dal peniaze. Zaplati im akukolvek skolu, ale peniaze nedostanu, lebo ich ma prilis rad, aby im to urobil. Ja som z detskeho domova, musel som ist este aj odsluzit vojnu a nemal som si kde poslat civilne oblecenie. Uplna nula. Zacal som na robotnickych ubytovniach a pracoval som. Postupne som sa v praci vylepsoval, doplnil vzdelanie, stal sa sefom. Potom som si nasiel lepsiu pracu, kde ma rovno zobrali za sefa (bez akejkolvek znamosti a po tvrdom konkurze, kde ostatni prisli v oblekoch a ja v kratasoch, tricku a kroksoch), potom som zacal podnikat.
Ked chodim na stretavky zo skoly, tak spoluziaci, co boli z bohatych rodin, dopadli vacsinou zle. Pracuju sice, ale za malo penazi, su porozvadzani, nadavaju na zivot. Ja mam jednu zenu uz 28 rokov (pracuje ako zdravotna sestra), rodinny dom pri BA a som spokojny. Prisiel som na najlepsom aute, vsetci ma obdivovali, hoci tym nefrajerim, a nemam moc rad obdiv a pochvalu - to mam este ako frustraciu z detstva - odvrhnute decko, ktore nik nechce, chapes.
TAKZE, co ta nezabije, to ta posilni, hlavu hore, pozri okolo seba, rozmyslaj, nefnukaj, pozri si, co musis vsetko urobit, aby si mohol robit to, co ta bavi, vyhrn rukavy, nabud sa a IDES ZIT! Bud vdacny, ze si nedostal vsetko, lebo by ta to viedlo k zahalke a mal by si inu povahu a nevedel si vazit veci - najvacsiu radost budes mat z toho, na co si zarobis, nie z toho, co lahko dostanes! Bud chlap!

tvojaMama

Ale ak si myslis, ze starat sa o teba bolo med lizat, tak si na omyle. Obetovala som pre teba vsetko a jedine co sa mi dostalo, bolo neustale podvadzanie od tvojho otca a fackovanie na dennom poriadku, ale nelutujem, ze som ta mala, lebo si bol jedinym slnkom mojho zivota a dufsm teda, ze sa nikdy neozenis a nahradis ma tak inou zenou.

tvojaMama

nic si z toho nerob, synak, tu inteligenciu mas po mne, ani ja sama netusim naco som ta priviedla na tento svet

0v4cka

mojaodpoved odkialmas to ze bohati maju viac casu? napr taky musk nema cas ani sa v klude vytoto.
ty si to predstavujes ako hurvinek valku, ze akonahle ma niekto peniaze tak nema problemy depresiu atd...