rpco - dusa si pri reinkarnacii sama vybera, kam sa narodi a cim je starsia a vyspelejsia, tak do tym tazsich podmienok sa chce narodit. Pomysli si, ze si sa mohol narodit aj ako cernoch v Nigerii napr.
Bill Gates (druhy najbohatsi clovek sveta) povedal, ze by svojim detom nikdy neurobil to, ze by im dal peniaze. Zaplati im akukolvek skolu, ale peniaze nedostanu, lebo ich ma prilis rad, aby im to urobil. Ja som z detskeho domova, musel som ist este aj odsluzit vojnu a nemal som si kde poslat civilne oblecenie. Uplna nula. Zacal som na robotnickych ubytovniach a pracoval som. Postupne som sa v praci vylepsoval, doplnil vzdelanie, stal sa sefom. Potom som si nasiel lepsiu pracu, kde ma rovno zobrali za sefa (bez akejkolvek znamosti a po tvrdom konkurze, kde ostatni prisli v oblekoch a ja v kratasoch, tricku a kroksoch), potom som zacal podnikat.
Ked chodim na stretavky zo skoly, tak spoluziaci, co boli z bohatych rodin, dopadli vacsinou zle. Pracuju sice, ale za malo penazi, su porozvadzani, nadavaju na zivot. Ja mam jednu zenu uz 28 rokov (pracuje ako zdravotna sestra), rodinny dom pri BA a som spokojny. Prisiel som na najlepsom aute, vsetci ma obdivovali, hoci tym nefrajerim, a nemam moc rad obdiv a pochvalu - to mam este ako frustraciu z detstva - odvrhnute decko, ktore nik nechce, chapes.
TAKZE, co ta nezabije, to ta posilni, hlavu hore, pozri okolo seba, rozmyslaj, nefnukaj, pozri si, co musis vsetko urobit, aby si mohol robit to, co ta bavi, vyhrn rukavy, nabud sa a IDES ZIT! Bud vdacny, ze si nedostal vsetko, lebo by ta to viedlo k zahalke a mal by si inu povahu a nevedel si vazit veci - najvacsiu radost budes mat z toho, na co si zarobis, nie z toho, co lahko dostanes! Bud chlap!