Prečo som sa narodil?

Príspevok v téme: Prečo som sa narodil?
rpco

Niekedy rozmýšľam nad tým, že prečo som narodil? Prečo som narodil do tohoto sveta kde je toľko nerovnosti a nespravodlivosti...

Prečo sa niektoré deti musia narodiť chudobným rodičom a znášať následky rozhodnutia svojich hlúpych rodičov? Prečo sa niektoré deti narodia do bohatých rodín a už od narodenia sú dávno za vodou, lebo dostanú skvelú výživu, skvelé vzdelanie, ktoré si môžu dovoliť zaplatiť?

Prečo nemôžu mať deti rovnaké podmienky na vývoj?

Bnb

Pretože potom by nebol svet taký rozmanitý. Čo by to bol za svet ak by bolo všetko ako cez kopirák?
Nejaký hlbší zmysel v tom nehľadaj, jednoducho ťa splodili rodičia, niektoré vonkajšie faktory tieto bunky ovplyvnili a tak si vznikol ty a aj každý iný tvor. Zmysel v tom prečo si sa narodil nehľadaj, urči si zmysel sám pre čo budeš žiť, niečo čo je pre teba dôležité. Napr. že to čo sa ti nepáči môžeš zmeniť.

mojaodpoved

Bohatí si deti naplánovali, mali kedy ich chceli, mali na ne dostatok času, dali im všetko, rodičia mali sexu dosť, všetko vyskúšali, prežili šťastní a naplňujúci život.
Chudobní sexovali iba za účelom plodenia detí, sexu málo a nestál za nič, detí veľa, šli neplánovite hneď za sebou, dali im mená po svätých, alebo z biblie, nemali na ne čas. Rodičia nervózni, ubytí a ani len ten sex, ktorí je zadarmo si neužili. Život nie je fér a chudobnému aj z hrnca vykypí.