Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam zacat na nu ziarlit?

Príspevok v téme: Mam zacat na nu ziarlit?
neisty32

Odisiel som kvoli praci do ineho mesta teda dochadzam za pracou a spat prichadzam raz do mesiaca na pat dni. Volame si piseme. Ale zacinam mat podozrenie ze si nasla ineho a podvadza ma. Nevola uz tak casto, nepise tak casto, oed jej volam nedviha a potom ked zavola spat sa stale vyhovara preco nemohla dvihnut. Nebyvame spolu ani ked pridem domov kazdy byvame so svojimi rodicmi. Mna najviac uziera to co robi ked niesom s nou. Nemozem vidiet kde je, s kym je, co robi kam ide a podozrievam ju potom.
Stve ma to lebo neviem ci pracuje uz moja fantazia lebo mam pocit ze ju stracam . A ona straca zaujem o mna. Nechcem ju navzdy stratit. Ked mi povie ze ide na plavaren, na koncert, na akciu z prace ci niekam inam stale ma uziera podozrenie ze co ak tam stretne niekoho lepsieho, sympatickejsieho, ptritazlivejsieho, zabavnejsieho ako som ja?
Je moje podozrenie opodstatnene alebo si to len nahovaram?

PilcukovaSvokra

Co je to vztah ked sa malokedy vidite. Naco ste spolu ked sa vidite raz za uhorsky rok? Nechcela by som takeho chlapa aj keby zarabal milion mesačne

hemisfera

Lolka
presne ako pises
Ak zena kontaktuje casto muza ak je podla nich stihacka co nema vlastny zivot a pritom ona to robi len preto lebo ho lubi.
Ak ho nekontaktuje a chodi niekam bez neho tak je ku"va co ho podvadza.
Muzom nevyhovies, nevedia co vlastne chcu.
To ako ked s a tu riesilo v teme jednej, ak ma zena rada sex a da skor je za kur"u co strieda muzov ak nechce dat alebo sex jej nieje velmi po voli je bud povazovana za lesbu alebo puritansku mnisku.
Ani tak im nedobre ani tak.

roxaunau

Ahoj,ja som týmto prešla. odišla som do zahraničia robiť pre lodnú spoločnost. Ja s mojím partnerom spolu bývame,aj spolu sme pracovali. Iba kvôli peniazom som odišla aby sme počase aj byt vedeli kúpiť bez hypotéky. No tá doba bola hrôza. Sotva sme sa rozprávali,na lodi musíš 14-16 hod.makať. keď som skončila on už spal. Takže sme si parkrát poslal smsky. Po 2 týždnoch,som povedala,že stačilo. Veľmi mi chýbal priateľ(snúbenec-mi sme už aj zasnúbený) aj on ma volal vždy domov.tak vrátila som sa domov. Myslím,že vzťah na diaľku nefunguje,sú výnimky ale nie pri začiatočných vzťahoch. Ja mám super vzťah a zahodiť ju kvôli peniazom sa neoplatí.

verutak

hej, muza treba ignorovat, ty si toho ziarivym prikladom, inak by zacal kukat po inych zenskych a takto je to tej zene za prve jedno a v lepsom pripade ziska jeho pozornost

Lollka

No tu je jasne vidiet zmyslanie niektorych muzov. Spravi si program bez neho kedze na nu skoro nikdy nema cas tak je to k..a ktora ho urcite podvadza. Keby sedela doma, nikam nejde a casto mu vola tak je to pijavica ktora je nesamostatna. Nikdy im zena nebude dobra nech by urobila cokolvek.

yxc

No lebo muži ženy/manželky nepodvadzajú o.O v okolí poznám príklady, kde sú iba ženy podvádzané mužmi a opúšťajú rodinu.

mickey21

Tak, ako ti pisu ostatní, to nebude fungovať, už má možno iného, ženy sú také, aj manželky podvádzajú svojich manželov, ktorí robia preč, je to bežná prax dnes

Lollka

S vami chlapmi je tazko, pred par dnami tu pisal jeden ze mu vadi ze mu frajerka vola moc casto, tebe zas vadi ze ti vola malo, ako sa vam ma zena zavdacit? Ona si zije svoj zivot kedze ty si s nou 5 dni do mesiaca ak vobec, nebude 25 dni na teba cakat, nikam nechodit a vyvolavat ti, to by ti zas vadilo. Chodi na plavaren, ma rozne aktivity, to nemusi vobec znamenat ze ta podvadza a nema ta rada. Ale ty s nou jej aktivity nezdielas a nie je to jej vina, tak sa zariadi ako vie.

poradim38

Staci sa jej to opytat????? Preco to riesis tu a neriesis to v prvom rade s nou???? Podla reakcie zistis vela....... staci sa jej to normalne spytat, samozrejme nie tak ze na nu vyblafnes ze ci ta podvadza alebo co..... normalne si sadnut a porozpravat sa o tvojich pocitoch, od jej rakcie zistis vela, ked ju dobre poznas........ a pravda vzdy vyjde najavo