Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam zacat na nu ziarlit?

Príspevok v téme: Mam zacat na nu ziarlit?
neisty32

Odisiel som kvoli praci do ineho mesta teda dochadzam za pracou a spat prichadzam raz do mesiaca na pat dni. Volame si piseme. Ale zacinam mat podozrenie ze si nasla ineho a podvadza ma. Nevola uz tak casto, nepise tak casto, oed jej volam nedviha a potom ked zavola spat sa stale vyhovara preco nemohla dvihnut. Nebyvame spolu ani ked pridem domov kazdy byvame so svojimi rodicmi. Mna najviac uziera to co robi ked niesom s nou. Nemozem vidiet kde je, s kym je, co robi kam ide a podozrievam ju potom.
Stve ma to lebo neviem ci pracuje uz moja fantazia lebo mam pocit ze ju stracam . A ona straca zaujem o mna. Nechcem ju navzdy stratit. Ked mi povie ze ide na plavaren, na koncert, na akciu z prace ci niekam inam stale ma uziera podozrenie ze co ak tam stretne niekoho lepsieho, sympatickejsieho, ptritazlivejsieho, zabavnejsieho ako som ja?
Je moje podozrenie opodstatnene alebo si to len nahovaram?

SofiaElla

Keď nemáš dostatok sebavedomia a dôvery na vzťah na diaľku, tak už len preto by si to mal nechať tak, resp. ju nechať tak, nech ju netýraš svojimi nepodloženými výbuchmi žiarlivosti. Či ťa podvádza/la alebo nie, sa aj tak dozvieš až neskôr (ak vôbec). Podstatné je, že to jednoducho nezvládaš, lebo nezvládaš sám seba.

neisty32

ja som predtym.mal pracu doma ale maly plat a blbe podmienky boli tak som nasiel lepsiu akurat to odlucenie ma stve a to ze neviem co robi bezomna..

Acaaa

To je tak ked ma niekto vztah v ktorom su dvaja neustale od seba. Ženy potrebuju aby sa im partner venoval a daval ich na prve miesto. Pokial tak nieje tak si najdu ineho. Avsak bol by od nej fer aby ti to povedala. Kazdopadne uprimny rozhovor by nezaskodil. Alebo prid necakane za nou. Musite si to nejak premysliet, bud praca ktora je daleko alebo vztah. Alebo zmena praca a vztah.