Strach z budúcnosti. Bezdomovectvo.

Príspevok v téme: Strach z budúcnosti. Bezdomovectvo.
ssstrach

Mám dvadsaťdeväť rokov, som Lena a žijem len so starými rodičmi v starom dome. Vyzerám zle a od toho sa samozrejme odráža to, že som sama ako prst. Pracujem za veľmi malý peniaz a najviac sa bojím čo bude ak nebudú tí dvaja, ktorí mi pomáhajú prežiť.
Často myslím na samovraždu, myslím na to, že nechcem skončiť na ulici, to sa radšej predávkujem liekmi.
Stratila som životný elán a nádej na svoju rodinu, na partnerský život a deti už ani nepomyslím, nikto ma nechce, (mala som len jedného priateľa) myslím len na to ako neskončiť na ulici. Už sú veľmi starí a dosť sa toho bojím, k tomu ich mám veľmi rada. Z toho vyplývajú depresie a úzkosti. Ak by sa im niečo stalo som bezdomovkyňa, môj zárobok nestačí. Je mi smutno a ťažko chcela by som nežiť a hanbím sa za to ako som dopadla. Žiarlim na rovesníčky, ktoré majú rodiny a kočíkujú. Doprajem im to. Samozrejme. No, ale aj ja by som chcela byť šťastná a žiť ako v úvodzovkách normálny mladý človek, mladá žena.

Pag

Keď je takto pol druhej v noci, tak podstatné je to, kto ti povie uspávanku, všetci už spia na moje počudovanie, kašlú na mňa, smutné.

Pag

Keď sa budeš takto umárať, zničíš si psychiku, kvôli tomu stratíš vôľu a strata vôle je jednou z najhorších vecí, ktoré sa môžu človeku stať. A potom budeš na tom ešte horšie, ako si bola na začiatku. Investuješ čas do trápenia, ten čas by si mohla investovať do niečoho, čo je pekné. Po tých x rokoch si možno niekto povie, že aj taká kvalitne graficky spracovaná nočná mora poteší:-D

Alexej

Milujem tie názory: všetci sme krásni a krása je subjektívna. Hovno. Vždy bude niekto pre drvivú väčšinu ošklivý a naopak.
Môj názor je, že existujú veľmi pekní ľudia, normálne príťažlivý a je aj kategória nechutných a ošlivých ľudí, čo si budeme klamať, žiaľ je to tak.

Nesnadko

Mozes vyplakavat a obavat sa buducnosti alebo najst si lepsiu pracu, pripadne sa naucit jazyk a ist pracovat mimo SR. Ak ten dom zdedis, co asi ano, tak ho mozes predat a kupit si aspon garsonku, ktoru utiahnes aj z tohto platu. A neverim, ze si skareda, kazda baba moze schudnut, pekne sa namalovat, urobit uces a sexy sa obliect. Vsetky prekazky su iba v tvojej uplakanej hlave, takze dievca rob nieco so sebou. Preco by ti mal niekto pomahat, ak si zdrava?

Pag

Brat mi hovoril, že v Rakúsku niet bezdomovcov, tým, čo nepracujú dajú dosť peňazí na to, aby neskončili na ulici. Inak, ak so starými rodičmi bývaš v dome, tak sa bezdomovcom nestaneš, môžu ti max. odpojiť elektrinu a vodu, ale v podstate od nich nepotrebuješ nič, v extrémnom prípade.