Migréna a cukrovka?

Príspevok v téme: Migréna a cukrovka?
minim

Zdravím môjmu priatelovi zistili nedávno cukrovku musí si píchať inzulín ,ale od malička má silné migrény na niekolko rokov mu to prestalo a teraz to začalo opäť má aj 5 až 10(myslím) hodinovú migrénu pri ktorej strašne vela zvracia.. teda niekedy ani nevie čo hovorí .. neviete niečo na to? nechce ísť k lekárovi stačí mu to že mu zistili cukrovku je z toho veľmi zranený a ja sa nedokážem pozerať nato ako sa trápi veď predsa ho milujem ale je hrozne tvrdohlaví a nechce k lekárovi ísť .. A ja predsa ho tam nemôžem ťahať na silu a keď poviem niečo o tom že volám sanitku tak je strašne výbušný ..Kúpila som mu aj Panadol migréna ale v letáčiku som sa nakoniec dozvedela že to je pre cukrovkára nevhodné a ani pred tým keď ju nemal nezaberal ten liek a ak mu aj nejaký dám čo nájdem doma tak hneď zvracia a nemá to žiadny účinok.Hovoril mi keď bol malý,že bral nejaké lieky ktoré mu zaberali ale vraj sa prestali vyrábať tak neviem. Prosím pomôžte mi čo ste robili pri takých migrénach vy? ďakujem .

GOING

príčinou migrény je toxicita vyplývajúca z nedostatočnej tvorby vlastného inzulínu v podžalúdkovej žľaze(pankreas) a vznikajú toxíny.
Niekto si pichá inzulín až keď mu je zle potom toto je dôsledok/toxicita/migréna.

Prehovorte ho k lekárom nech mu nastavia liečbu lebo toxicita mu ničí orgány a cievy a nakoniec aj zrak.