Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problémy s prežívaním štastia

Príspevok v téme: Problémy s prežívaním štastia
VakoVendeta

Ahojte, na zaciatok by som chcela povedat, respektive poprosit ludi, ktori s tym nemaju osobne skusenosti, aby sa nevyjadrovali. Teoreticke dohady ma nezaujimaju. A teraz k pointe, ludia, ktori ste skusali (experimentovali) s drogami, myslite si, ze to ma dopad na pocitovanie stastia. Ze clovek po preziti tychto skusenosti, uz nedokaze tak intenzivne prezivat stastie z malickosti? Alebo je to relativne, zalezi od osobnosti cloveka, pripadne to s tymi drogami nema nic spolocne, len sa clovek ocitol v nejakom zvlastnom obdobi (lebo frustrujucich faktov je tam viac) a ono to prejde?

Pag

Ja som začínal kohútikom a skončím pri metale, to už musí byť iný headbanging, aby ma to vyviedlo z miery. Už mi není lásko 150 let, ani 350 let, i kdyžo to moc krásna léta jsou, nebral bych je ani náhodou:-)

VakoVendeta

Ako ja nehovorim, ze sa absolutne netesim, ale nieje to uz ako kedysi, ked ma nadchynali urcite veci. Moze to byt sposobene aj vekom? Pripadne, ze uz toho cosi mam odzite, tak to pre mna nieje az tak zaujimave? Som napriklad v dlhorocnom vztahu a ked si spomeniem, ako som sa na zaciatkoch zo vsetkeho tesila, aj z malickosti, tak teraz si ten pocit do takej miery neviem navodit (co predpokladam, ze je asi bezna vec vo vacsine vztahov). Pripadne niekedy som sa tesila, ze ideme cez vikend vonku s partiou a podobne, teraz to beriem ako beznu vec. Tiez ma to nenadchne do takej miery ako kedysi, ked sa clovek tesil na vikend. V podstate mi je to jedno, ci idem, alebo nie. V podstate ma nic nejak specialne nenadchne, sem tam tanec a nejaka nova hudba.

Pag

Ono systém nabehne do normálu, ak vydržíš, ale čo s tými depresívnymi stavmi? Keď človek nedovidí za horizont, tak zvyčajne dobre nedopadne. Všetko raz prejde, aj to dobré, aj to zlé.

Vaterllo

Štastie je pocit ktorý ti navodia hormóny štastia vylučované hyppfízou v mozgu.napr(serotonín ,dopamín,endorfín)Prirodzene sa vylučujú napr.športom,činosțou ,ktorá nás baví alebo aj umelo.Priamo cez tráviaci trakt,poprípade drogy....Po užívaní drog sa dostaví jojo efekt a tak štastie je nie na nulovej hodnote ale v mínusových hodnotách.Potom nastávajú depresie ........melanchólia,stres nieje nutné viac vysvetlovať.!

KevinKevin

Ja som momentálne šťastný vtedy, keď pozerám seriál Sladká pomsta a počas sledovania sa napchávam marshmallownami :DDD

Váž si čo máš, lebo aj keď chceš málo nemusíš dostať nič.