Manžel ma nikdy neuspokojil

Príspevok v téme: Manžel ma nikdy neuspokojil
Saska567

Ahojte rada by som vas poziadala o nazor. S manzelom sme spolu uz 5 rokov od mojej 21tky. Mame dve krasne deticky ale mam velky problem. Manzel nie je velmi vybaveny (asi tak 6 cm) a este nikdy som pri nom nedosiahla orgazmus pretoze jeho penis je prilis kratky aby mi urobil dobre. Vzdy to tak bolo tak no hned ako sme zacali sexualne zit sme splodili dcerku (omylom) a zobrali sme sa. Inak je to skvely muz a miluje ma ale mna v poslednej dobe laka skusit to s inym muzom pretoze u neho je tema vibratorov a sexualnych hraciek tabu. Co mam robit?

biela macka3

No ja ťa obdivujem, že pri dvoch deťoch máš ešte na to myšlienky. To sú až také poslušné? Nemajú obdobie vzdoru? Nekričia, nehádžu sa o zem, všetko spravia, čo im povieš?

S_J

Priroda to ma dobre zariadene. Dolezite je aby kolobeh zivota pokracoval. vsetko ostatne je iba bokovka. podla zakonov prirody.bokovka znamena ze nie je dolezite ci je alebo nie je.zda sa ze toto nie je pravda.ale podla zakonov prirody to pravda je.nie vsetko co hovoria ludia je pravda. Prírode, ale aj ludom je v podstate taktiez srdecne jedno ci ich blizky (iny clovek)rozumie do coho v zivote "ide".Porozumenie prinasa az vyssi vek a zivotna skusenost co 21tkam obycajne, ak nemaju milujucich rodicov,chyba. Zakonite im to chyba.pocuvat dookola co hovoria oniecom druhy ludia moze byt velmi zradne a velka hlupost. Priroda je mocna aj preto, lebo jej "zbrane" su "nekale".Takze na to, na co sa pytas,narok nemas, ak to tak je. Je to iba ludsky vymysel.tvojou ulohou je priviest na svet deti - pokracovanie zivota.ze sa tento problem tyka iba teba, je tvoj problem a tvoja "smola". Ak sa pritomto vsetkom citis oklamana, podvedena, vyuzivana alebo dokonca zneuzita - tak vedz ze toto su cesty prirody.nejake city su v prirode zriedkave, takze sa nepyta na tvoje pocity. Ludska spolocnost je preto ludska, lebo v nej by mali platit trochu ine cesty.(co taktiez je otazka) Vsetko je vlastne dedicnost a stastena.

Zakki

A čo keby si mu navrhla, že nebudeš s ním vôbec sexovať, keďže ty z toho nemáš nič. A keď on nechce vyskúšať nič iné, čo by uspokojilo aj teba, potom tiež nemá právo užívať si sex. Aby ste boli skrátka fifty-fifty. Ak nebude súhlasiť, je to sebec a v takom prípade si pokojne nájdi milenca.

Lentak11

Na tvojom mieste by som bola spokojná že máš dobrého manžela.Urcite dôležitejšie ako penis.Ako by si sa cítila keby si mala dobrý sex ,a žiadnu lásku?.Alebo muž ti bude neverný len preto že chce iné prsia?Ak podvedies manžela pre iný penis ,len preto že chces vedieť aký je to pocit budeš sa cítiť previnilo.Porozpravaj sa smanzelom čo ti chýba a čo by si chcela skúsiť, zažiť.Vzivote to už tak raz chodí, chceme to čo nemáme.

tvojavaga

Tak ked ho ma maleho a este mozno aj tenkeho tak nech ta spravi prstovanim a ustami. Ci to je jeho tabu?
Preco ti nekupi vibrator a nespravi ta nim?
Hlavne ze on sa spravi a teba necha tak.
Ty si prenho len ako matrac. On sa odbavi a ty nic z toho nemas. To je tak ked ste prvykrat mali skoro sex a hned ta aj nabuchal. A ake polohy si skusala mozno misionar nestaci, skusala si aj polohu odzadu ci na konika?

poradim38

No ja si myslim ze je to o komunikacii.... totizto, ked si mu nikdy nepovedala aky mas problem, iba mu omielas temu sexualnych hraciek tak urcite v tom nema pochopenie a zda sa mu to ako blbost, tak to sa ani necudujem preco ta s tym poslal do haja...... povedz mu narovinu aky mas problem a urcite ked ta miluje tak urcite ta pochopi a vymyslite nieco lebo bude chciet aby si sa aj ty mala po sex. stranke s nim dobre.... a ako prepac, ale to co si napisala v zavere, mi pride trosku dost hnusne od teba...... mas milujuceho manzela ktory mozno ani nevie aky mas problem, iba si mysli ze vymyslas blbosti s nejakymi hrackami a ty myslis hned na ineho muza??? Nie je to trochu sebecke??? Ako by si sa citila ty keby si manzelovi v niecom nevyhovovala a on by hned myslel na ine zeny???? Este ked mate deti...... tak nebud sprosta