Otázka pre motorkárov

Defcon

Takze najmensi a najlahsi a najlacnejsi harley je street 750. V zaklade stoji 7.500 eur a vazi 225 kg. Plus par doplnkov, oblecenie.....priprav si 10.000 eur

Motorkar543

Pocuvaj kasli na to. Kupil.som si motorku, prvykrat som padol, lebo bol vysypany strk v zakrute, potom tie nade diery na cestach, ked ides za autom, nevidis ich, takze dalsi pad, potom mi vybehla zena z vedlajsej a minuly tyzden zizadu do mna nabural 64 rocny vodic a posunul ma do auta predo mnou - motorka ma ohnutu vidlu, cize totalka.. Motorka bola vzdy aspon 2x do roka v oprave. Zlomena klucna kost, zlomeny laket, pomliazdena noha az sa tvorili tromby, musel som chodit na injekcie do brucha, teraz roznite kolena, zas laket a stavec v chrbtici. To vsetko za 2 roky na 125 ccm Vespe, ktora isla max 100 km/h, cize ja som neblbol, jazdil som slusne. Toto vsetko za 2 roky! Kadli na to, na Slovensku nie su vodici aut, ani cesty vhodne na motorky. Radsej si kup auto.

Defcon

Aj najmensi a najlahsi harley je tazke a drahe hebedo. Neviem kolko dokazes mesacne usetrit, ale cena noveho harleya ta prekvapi. Nehladiac na doplnky, oblecenie a podobne veci