Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko by som mal mať?

Príspevok v téme: Koľko by som mal mať?
uhor256

Ahojte, len tak zo zaujímavosti, zaujímal by ma váš názor na to že koľko si myslíte že by mal muž prestriedať partneriek pred tým než sa usadí a založí si rodinu? A ako dlho musí vydržať v manželstve než sa rozvedie a nájde si ďalšiu?

Ja mám 22 a ešte som nikdy nemal babu a to je dosť blbé, lebo v takom veku už väčšina ľudí má za sebou dosť vzťahov, aleb aspoň sexuálnych partnerov... Mnohí sa už v 25ke ženia a niektorí moji bývalí spolužiaci už teraz majú aj deti... Už je pre mňa aj tak dosť neskoro, mal by som mať aspoň 3 vážne vzťahy a ja som nemal zatiaľ ani jeden, a o sexuálnych úletoch už ani nehovorím, tých by malo byť ešte viac...

Pre mňa už je neskoro.. kde mám naháňať ženy keď všetky už sú zadané?? Veď problém teraz bude dostať len jednu, nieto ešte vystriedať nejakých 5, ach jaj :(

0v4cka

ked ti sadne prva tak neni co riesit. podla mna caste striedanie dlhodobych vztahov neni moc dob re . clovek si zvykne ze ked ho to prestane bavit ide o dum dal

MilujakoBoh

si nepochopil jedno
Ak chces aby vztah fungoval musis do neho vela investovat aj ty a nemyslim tym financne ale dusevne.
Musis venovat partnerke pozornost, vyjadrovat jej lasku naklonnost, komunikovat s nou, len tak moze laska rast
Ak toto zanedbas vztah sa ruca a laska zanika.
Nesmies len ty ocakavat ale aj davat. V laske nesmies byt sebcom, egoistom a narcistom. Nesmies mysliet takto
Ja Mne Moje Pre mna
ale
Nas Nam Nase Pre nas

Lollka

Inak ja poznam dost parov co ziju spolu v harmonii a vzajomnej ucte aj desiatky rokov, na to je ale treba vyzrety typ osobnosti a vyzreti musia byt obaja, ak je len jeden to nestaci. To neznamena ze tieto pary nemali nikdy problemy ktore museli riesit, ze mali vzdy na vsetko rovnaky nazor a nikdy sa nepohadali. Ale obaja maju zaujem pracovat na vztahu, hladat kompromisy a to je dost velky rozdiel oproti tebe co na vztahu pracovat nemienis a jedine nad cim rozmyslas je kolko zien mas mat a za aky cas sa rozviest hoci si potencialnu manzelku ani nestretol. To nie je u teba ani pesimizmus ani optimizmus ani realizmus ale bezcitnost, egoizmus a totalna nechut na vztahu pracovat. Jedine na co mas chut je striedat partnerky a kopat ich do zadku. Taky ako ty si nezasluzi ani jeden vazny vztah lebo nemas city a skor nez ten vztah zacal rozmyslas nad tym kedy ho ukoncit. Ostan pri prostitutkach, taki ako ty na viac nemaju.

veneros

Ak uz hned na zaciatku vztahu chces pristupovat k danej slecne tak ze vsak aj tak sa rozideme... tak ti "blahozelam"
Preco si myslis ze nestretnes taku s ktorou by si uzavrel manzelstvo na cely zivot?
Preco neveris na skutocnu lasku?
Preco si myslis ze vzdy vztahy koncia rozchodom?
Preco si taky pesimista?
A to ci tu ktosi napisal.. promiskuita prinasa so sebou velke rizika nakazenia pohlavnymi chorobami. Ano moze byt jeden partner za zivot ktory ta nakazi aids herpesom ci inym pohlavnym sajrajtom ale moze to byt jeden - dvaja z piatich sexualnych partnerov za zivot..nikdy nevies.
Aj taky hpv virus je mozne chytit cim viac striedas ty alebo tvoja partnerka sexual. partnerov. Preto stupa aj pocet chorych na rakovinu hrdla a ustnej dutiny a dovod? Oralny styk ktori muzi a zeny praktizuju. Cim viac muzov a zien vystriedas za zivot a kazdemu robis oral alebo ak on tebe a potom si virus vymienate bozkami tym vyssie riziko tu je.

Lollka

Tak nezi v rozpravkach a nehladaj si babu, ty by si urobil kazdu nestastnou nech by bola akakolvek. Zi v realite a plat si prostitutky. Tam nemusis pracovat na vztahu lebo ziaden vztah nemas, dostanes len to co si zaplatis. A peniaze na to budes mat ked budes setrit, usetris na tom ze nebudes mat rodinu. Si predstav kolko penazi usetris len na tom, ze nebudes musiet manzelke ani detom kupovat vianocne darceky a darceky k sviatkom. Nebudes musiet kupovat sporak lebo tebe staci dvojplatnicka, popripade mama ti navari. Nebudes musiet zariadovat detsku izbu, kupovat detom oblecenie a neskor platit nejake kruzky ci hobby. A az sa rozvedies, nebudes musiet platit alimenty. To je obrovske mnozstvo usetrenych penazi a si predstav kolko kvalitnych fajok od profesionalok za to budes mat. Tak nezi v rozpravke a nezen sa ked uz teraz zhanas rozvodove papiere hoci este si manzelku ani nestretol.

uhor256

a samozrejme že by bolo najlepšie, keby som narazil na spriaznenú dušu s ktorou by sme sa milovali až do konca života, ale ja nežijem v rozprávkach.

uhor256

No milí moji, ja nie som optimista ale realista a s budúcou manželkou s najväčšou pravdepodobnosťou rozvedieme, nebudem si nahovárať sračky aby som sa cítil lepšie, prijímam veci tak ako sú. Manelstvá, ktoré trvajú do konca až kým jeden nepomrie sú veeľmi ojedinelé, možno tak 1 z 100000...

Ale to je ten problém že som zaspal a prebudil sa až teraz, keď začína byť pomaly neskoro, vek 20-30 rokov je na to najlepší. Ale už nie je z čoho vyberať, tak neviem...

Lollka

Ty si chory na hlavu? Este si ani nestretol buducu manzelku a uz rozmyslas nad tym kedy sa s nou mas rozviest? A naco sa chces zenit ked sa planujes rozvadzat, usetris za svadbu a mozes investovat radsej do prostitutok. Lebo ty nie si zrely na vztah a uz vobec na manzelstvo, ty si zrely akurat na slapky, tie mozes pretiahnut aj 20 za den, potom sa mozes vychvalovat kamaratom aky si borec. Zostan cely zivot len pri slapkach, taky ako ty si normalnu zenu nezasluzi ani jednu.