Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Koľko by som mal mať?

Príspevok v téme: Koľko by som mal mať?
uhor256

Ahojte, len tak zo zaujímavosti, zaujímal by ma váš názor na to že koľko si myslíte že by mal muž prestriedať partneriek pred tým než sa usadí a založí si rodinu? A ako dlho musí vydržať v manželstve než sa rozvedie a nájde si ďalšiu?

Ja mám 22 a ešte som nikdy nemal babu a to je dosť blbé, lebo v takom veku už väčšina ľudí má za sebou dosť vzťahov, aleb aspoň sexuálnych partnerov... Mnohí sa už v 25ke ženia a niektorí moji bývalí spolužiaci už teraz majú aj deti... Už je pre mňa aj tak dosť neskoro, mal by som mať aspoň 3 vážne vzťahy a ja som nemal zatiaľ ani jeden, a o sexuálnych úletoch už ani nehovorím, tých by malo byť ešte viac...

Pre mňa už je neskoro.. kde mám naháňať ženy keď všetky už sú zadané?? Veď problém teraz bude dostať len jednu, nieto ešte vystriedať nejakých 5, ach jaj :(

Sloniecko

vo veku 22 rokov je neskoro? A ty si odkial padol? Ved na tom nie je nic cudne, ani neuveritelne. By si sa cudoval, kolki este starsi od teba nikoho nemali. A to, ze pred manzelstvom musis mat xy vztahov, to si neviem kde nabral. Niekto si najde hned na prvy krat lasku svojho zivota a ostanu spolu az do smrti. Ziadna zena ti nebude vycitat, ze si pred nou ziadnu nemal, ani ta nebude pokladat za cudneho. Teda ziadna normalna zena. Si v super veku na to, aby si si uz ako zodpovedny mlady muz zacal hladat partnerku. To, ze nejaky 16-17 rocny sopliak uz mal desat bab, to ta nemusi trapit. Jemu to do zivota nic moc nedalo, aj ked si on mysli pravy opak. Zameraj sa na seba a na svoj zivot a nie na to, co je dnes "in" a "moderne".

poradim38

Na to ze mas 22 rokov, rozum mas tak na 15 rocneho chlapca......... to ako kto urcuje ze kolko mas mat partneriek aby si sa mohol ozenit??????? To kto ti povedal takuto kravinu???? Aj keby si mal v 30tke prvu zenu, tak si ju kludne mozes zobrat za manzelku....to je len o tom, ze sa snazis byt ako iny a potom ta z toho chytaju depky........praveze v tvojom veku je mozno najlepsie zacat so vztahmi, lebo uz vies co chces a si uz ako na takej mentalnej urovni..... ja praveze nepochopim, ked tu 16 rocne decka vypisuju ako maju vazne vztahy, ved to je smiesne..........teraz je taka doba bohuzial, je to in, ale ver mi ze nepotrebujes robit to co ostatny, vobec nie je neskoro, ty mas idealny vek pomalicky si hladat niekoho, nemusis hned skakat do vztahu..... prosim ta nezufaj, nemas preco....... uvidis ze laska pride, v najblizsej dobe, aj keby nie, tak co...... svet sa nezruti... a teraz si praveze robia deti aj muzi co uz maju aj 45 rokov a viac a nikoho to netrapi.....takze nezufaj a hlavu hore

tvojrozum

Ano to je vyborny napad a co pohlavne prenosne choroby chlapce?
A co hov virus ? Ak ti to nieco hovori...
A co aids a hiv?
Kde je napisane ze ich musis mat niekolko za zivot?
Kde?