Nemam ist s kym von...

Príspevok v téme: Nemam ist s kym von...
KiriKiriKiri

Vsetky kamosky su uz vydate, odstahovane, maju deti. Nam sa s priatelom zatial nepodarilo. Iba raz, ale prisla som o to...
Priatel strasne zlenivel. Nic ho nebavi, nikam nechce ist. Tri mesiace sme neboli NIKDE, vyse roka sme neboli ani len v kine ! Keby nemam kontakt s inymi ludmi aspon v praci, uz som na psychiatrii...
Ste na tom niekto podobne ? Ako ste to riesili ?

juraska

..je to dost smutne ze si toto myslis..kamosky by mozno uvitali tvoju spolocnost viac ako si myslis a aj vypomoc..

frankma

ved ale clovek moze ist von aj s kamoskami ked maju deti :-D aspon by som si uzivala to ze ja mozem v klude sediet a nemusim behat alebo striehnut na svoje deti :-D

Miska206

Aj ja som mala obdobie, keď som nemala s kým chodiť na výlety. Potom som si začala užívať čas v prírode osamote. Pomohlo mi to nielen načerpať energiu, ale aj zlepšiť kondíciu. Na sólo túrach mi veľmi pomáha dobrý turistický batoh, ako ten, čo mám z www.protrek.sk. S takým vybavením sú výlety nielen praktické, ale aj príjemnejšie.

poradim38

A to ze tvoje kamosky maju deti je akoze nejaka choroba???? Ja si myslim ze keby si sa snimi dohodla aspon raz za cas von, kde mozu zobrat kludne aj deti, tak si myslim ze uplne v pohode by isli....... to nemozes teraz tak brat ze ked ma nejaka kamoska dieta ze nema ziadny cas...... urcite ide von kocikovat, alebo na ihrisko tak jej napis a pridaj sa k nej, mozete si pokecat aj takto....... a dalsia vec je ze namiesto toho aby si si nasla dalsie kamosky ktore deti nemaju, tak tu vyplakavas na internete ako nikto na teba nema cas a nemas s kym chodit von......... nespoliehaj sa iba na partnera, on nie je povinny s tebou chodit kazdy den niekam.......a asi ho to ani nebavi, ked s tebou nikam nechce ist....tak navrhni nieco, co by ho bavilo, nejaky vylet, prechadzku, hoci co, urcite rad pojde....len niektorym chlapom to musis dat pred nos ako hotovu vec lebo nie kazdy chlap sa rad zapaja do vymyslania co sa tyka vyletov a podobne..... tak sup na to

denisaf

boze dievca ved navrhni nieco ty nejaky vylet alebo zacni pravidelne chodit cvicit, chodit tancovat najdi si nejaku kamaratku novu mozno aj v robote ktora s tebou niekam pojde.... vies kolko zien sa tiez doma takto nudi a chcu popri deckach a normalnych povinnostiach trocha zmeny? nechapem co stale cakate ze muz vam bude robit program a musite mat na vsetko jeho suhlas .... ved je tolko moznostosti ako travit volny cas...

awaked9

ano, bola som na tom podobne. az som si uvedomila ze mi je na pritaz a brzdi ma vo vela veciach. tak som si povedala ze netreba sa rozculovat ale konat. rozisla som sa s nim a ulavilo sa mi. teraz chodim kam chcem, s kym chcem, doma robim co chcem a nikto mi v byte nelezi pred telkou od rana do vecera, bez zaujmu o sex, alebo cokolvek ine.

SofiaElla

Ja by som hneď flintu do žita nehodila, ako radí orol. Tiež som mala chlapa, ktorý blahorečil len hry, až kým mne nainštaloval moju a fičala som aj ja ;). Sama sa rozhodneš, ale to, že niekto hrá len hry, podľa mňa nie je zásadný dôvod na rozchod. Ovšem, ak ťa ten chlap všeobecne už nebaví, tak rozchod sa určite blíži.

orol1

pokial nie si v manzelstve s detmi kludne vycuvaj z takeho vztahu pokial tak nechces prezit cely zivot, neviem, co ti brani.

SofiaElla

Vždy sa dá s niekym vyraziť. Len sa treba ľuďom aj ozvať. Určite máš bývalé spolužiačky, spolužiakov, kolegovci v práci nechodia občas na drink, kávu? Prípadne si nájdi nejaké spoločenské hobby ako je tanec, jazykovka a pod. Tvoj "lenivec" určite zbystrie a zareaguje na tvoju neprítomnosť doma.
Inak, takéto hobby a priateľov by žena mala mať sústavne, nie len vtedy, keď sa priateľovi niečo nechce. (myslím v dobrom)

KiriKiriKiri

Ano, pokial nema hlavu v tablete, ako ma nonstop, aj sa porozpravame...
Mrzi ma tvoja situacia. Ja mam niekedy chut sa zbalit a vypadnut prec. Zmenit zivot, kludne aj meno, zacat znovu niekde inde...