Vsetky kamosky su uz vydate, odstahovane, maju deti. Nam sa s priatelom zatial nepodarilo. Iba raz, ale prisla som o to...
Priatel strasne zlenivel. Nic ho nebavi, nikam nechce ist. Tri mesiace sme neboli NIKDE, vyse roka sme neboli ani len v kine ! Keby nemam kontakt s inymi ludmi aspon v praci, uz som na psychiatrii...
Ste na tom niekto podobne ? Ako ste to riesili ?
Nemam ist s kym von...
Ja by som hneď flintu do žita nehodila, ako radí orol. Tiež som mala chlapa, ktorý blahorečil len hry, až kým mne nainštaloval moju a fičala som aj ja ;). Sama sa rozhodneš, ale to, že niekto hrá len hry, podľa mňa nie je zásadný dôvod na rozchod. Ovšem, ak ťa ten chlap všeobecne už nebaví, tak rozchod sa určite blíži.
pokial nie si v manzelstve s detmi kludne vycuvaj z takeho vztahu pokial tak nechces prezit cely zivot, neviem, co ti brani.
Vždy sa dá s niekym vyraziť. Len sa treba ľuďom aj ozvať. Určite máš bývalé spolužiačky, spolužiakov, kolegovci v práci nechodia občas na drink, kávu? Prípadne si nájdi nejaké spoločenské hobby ako je tanec, jazykovka a pod. Tvoj "lenivec" určite zbystrie a zareaguje na tvoju neprítomnosť doma.
Inak, takéto hobby a priateľov by žena mala mať sústavne, nie len vtedy, keď sa priateľovi niečo nechce. (myslím v dobrom)
Ano, pokial nema hlavu v tablete, ako ma nonstop, aj sa porozpravame...
Mrzi ma tvoja situacia. Ja mam niekedy chut sa zbalit a vypadnut prec. Zmenit zivot, kludne aj meno, zacat znovu niekde inde...
Ty buď rada, že máš aspoň partnera s ktorým si môžeš pokecať a vyrozprávať sa ak ťa niečo trápi. Ja mám 24 rokov a doteraz som sám a nemám s kým ísť ani len von. Za celý život som zatiaľ nebol na dovolenke nejakej chate či na víkende nikde preč a som stále len doma alebo v práci a to je celý môj život. Buď rada aspoň za to, že máš priateľa a máš sa o koho oprieť.