Spravil som chybu

Príspevok v téme: Spravil som chybu
Pismeno

Dobrý večer, mám taký menší problém. Pred včerom som to prehnal s vodkou a pil som nalačno, bez zapitia a na ostrom slnku. A docielil som tomu že mi z toho buší srdce. Najprv tak rýchlo a potom sa to trošku zmiernilo. Teraz mám taký menší tlak na hrudi(problémy so srdcom nemám a nikdy som nemal). Viem že je to z alkoholu tak neviete že ako rýchlo to prejde? Už nikdy chlastať nebudem.

Pismeno

Pre Solniecko:

Isto je to z toho bo hned druhy den po tom som si to hladal na nete a naslo mi ze by to mohol byt syndrom dovolenkoveho srdca ci jak a tri symptomy co tam pisalo mam. Rychle alebo nepravidelne busenie srdca, dychavicnost a tlaky hrudi.

Pismeno

Ale ja som triezvy. Mne len z toho busi srdce. Sa mi to trochu zlepsilo uz sa mi dycha lepsie a tlak na hrudi nemam. Len srdce nepocuva.

Omen

Záleží koľko má rokov, čo pil, koľko toho vypil, či je aj objektívne zdravý...
Vyzerá to na intoleranciu alebo alergiu na alkohol.

Sloniecko

tak neviem, kamarat. Ja uz som bol parkrat pekne ozraty, dokonca beriem lieky na tlak, obcas som maval aj tachykardiu (co je druh arytmie, kedy srdce rychlo busi) a alkohol mi nikdy nic podobne nevyvolal. Si si isty, ze tie tlaky a busenie mas od toho? Ja som o nicom podobnom nepocul u zdraveho cloveka.

Omen

Kedy to prejde? Vtedy, keď dostaneš rozum! Tak si to uži a dobre zapamätaj! Druhýkrát nechľastaj, ani nepi, keď nepoznáš mieru!