Ahojte..Beriem antikoncepciu Belara už dva roky,pravidelne každých 21 dní a 7 dní prestávka..Akurát od pondelka som prestala brať pretože mi začala 7dňová prestávka na menštruáciu a ďalší blister som mala začať brať na 8deň,to znamená,že znova v pondelok..No lenže ja som sa nejak sekla a vzala tabletku dnes(piatok) s vedomím,že dnes mám vziať liek..Neviem prečo sa to stalo,vždy na to dávam pozor..Chcem sa spýtať..Je to problém? pokračovať v blistri?? a po 21 tabletkách dať znova prestávku 7 dní ako vždy a nabehnuť na ten system?
ANTIKONCEPCIA POMOC!
podla mna predosle prispevky teda ich pisatelky nepochopili otazku
mas zacat brat antiku po 7 dnovej pauze 24.9. teda pondelok a ty si si dala tabletku vcera piatok 21.9. takze by si mala mat kramy teraz aks a nemylim
takze dalsie si daj az normelne od pondelka najlepsie novy blister teda 21 tabletiek aby si sa nepomylila zase
ked tak rozmyslam ved nemas na blistri oznacene podla dni ? tak ako by si sa mohla pomylit a o aku antiku sa jedna ?
No podla mna to v pohode nie je. Narusis si cyklus a tabletka nemusi zabranit v ovulacii. Radsej sa cele balenie chran aj inak.
Áno pokračuj ďalej :) Treba zase nabehnúť na ten systém