Srdce ma netaha ist naspat na sk

0v4cka

inak kazdy koho poznam co sa vratil nadava ze aky bol sprosty. dovolenka nepomoze. ja som robil na sk nadcasy bola bezna vec tu mam 3x viac na ruku a robim tak dve hodky denne ked mi padla tak mi padla. stara na materskej neni problem iba na pridavkoch a materskej mame ca. 3000 + moj plat atd. proste sk by bol dobry ftip kebyze to neni smutne...

0v4cka

na tom ste sa mali dohodnut pred svadbou. ja uz som v takom stave ze na sk by som sa nevratil ani na dochodok. vybavit nieco na urade na sk je ako tortura (s vynimkou niektorych veci ale aj tak tam stretnete mudrlantov ktorym dali do ruky maly kusok moci a samozrejme ho musia zneuzit.)

Jax

Riesil by som to dovolenkami. Pridite na dva tri tyzdne a uvidite, ci sa to oplati. A hlavne sa rozpravajte s ludmi, potom mozno manzelka zisti, do coho sa chce vratit.

Snezienka123

Chlapi su spokojni, lebo maju viac, ale zeny maju malo a este aj z toho mala im chlapi beru, alebo im to vykrikuju. Nech sa nedivia, ak im zeny utekaju do zahranicia, alebo so zahranicnymi chlapmi. Nikto nechce zit ako chudera a kazdy tuzi a zasluzi si lepsi zivot.

Naopak

Ja mam opacny problem. Moj muz nechce do zahranicia lebo na sk ma 1200. Je mu fuk ze ja mam polovicu. Povie ze ved mame spolocne. Nehovorim o tom ze sme za pat rokov spolu nezbudovali nic, lebo on prerobil doma a ja byvam tam. Stale iba slubuje, ze uz poriesime byvanie a nic. Depta ma to lebo mam po tridsiatke uz. Chapem ze sa boji lebo nevie jazyk. Ale preco ja musim zit ako chudera? Kedy budeme mat svoj domov? On povie ze plati vacsie dovolenky atd ma nove auto, ze raz toto prerobene bude nase, ale ja to mozem osr.. ked zijem teraz a sama mam na ucte ho.. a ziadnu istotu v zivote. Co uz som mohla mat nasanovane keby sme boli prec tak tu skreckujem na zubara, na vylet, na zakladne veci, ked sa nieco pokazi. Tam dvesto, tam tristo a nasanovane v tahu. Co s takym zivotom? Ked poviem ze pojdem sama, tak plac a este pockaj, este hento, este tamto a vycitky, ze s nim neratam. Slak ma ide hodit. Pritom inak mame super vztah. Do toho sa vypytuju kedy deti. A kde ich dam ked mame iba spalnu a obyvku s kuchynou? Co ja by som dala za Kanadu.

januska243

ahoj urcite ostante v Kanade ak tak tak tu svoju blbu zenu nechaj a ty tam ostan. Ja bohuzial zijem na Slovensku a som strasne sklamana. Mam po vs a zle platenu robotu najradsej by som tiez isla do zahranicia robit. Aku buducnost budete mat na Slovensku? Zle platena robota a intrigansky kolektiv v nej a zivot na dlh. Takto to u nas je. Mudry je kazdy kto uz utiekol do zahranicia pracovat a zit kde to ma aspon aku taku uroven. Ceny bytov astronomicke ides zubarovi a nechas tam polovicu biednej vyplaty. Toto tu nieje zivot aky si ludia zasluzia. Necudujem sa ze polovica Slovenska zerie antidepresivne tabletky ved tu sa uz ani inak neda. Urcite neodchadzaj co by dali druhy ludia zato keby mohli zit a pracovat v Kanade.