Imunitný deficit

Príspevok v téme: Imunitný deficit
Simona18

Dobrý večer. Mám 18 rokov už skoro rok mám imunitný deficit (príliš nízke množstvo lymfocytov). Pravidelne dostávam injekcie Immodin. No chorá som stále dvakrát do mesiaca. Každodenná únava, bolesti kĺbov a svalov. Nenájde sa tu niekto, kto má problém ako ja a neporadí ako sa s tým lieči? Vopred ďakujem za rady :)

briigiittka

Ahoj,ja mám presne ten istý problém a trpím už 6 rokov. Mne tie injekcie mi vôbec nepomáhali,ani imunologičku nemám extra starostlivú. Ja som vyhodila lieky a užívam iba vitamíny,minerály a enzými. Odvtedy sa mi zlepšilo,teraz iba za 2-3 mesiac 1 ochoriem,ale keď ochoriem tak brutálne.Hoci s opakujúcim herpesom mám stále problémy aj gynekologické problémy mi stále pretrvávajú. Veľa som čítala o mojich problémoch,v panta rhei som čítala mnoho kníh o imunite. Mojím problémom je najviac trávenie-mnoho potravín neviem stráviť.Predtým som každý mesiac bola chorá,asi tyždeň v mesiaci som bola zdravá. Lieky ma zničili,iba symptomy potláčajú a počase sa ti objavia ďaľšie choroby,ak sa imunita raz pokazi tak sa veľmi pomaličky dáva dokopy,treba na to čas.
Ja beriem vitamíny C (1000mg),B-komplex,Multimerály,omega 3-6-9, tráviace enzými,aloe vera,lyzín,msm a niekedy pijem spirulinu a magnézium citrát.