Kvapka túžby

Príspevok v téme: Kvapka túžby
azgez

Zdravim,dnes som bol sam doma tak som si vyhonil,o cca pol hodinu prisla frajerka a chceli sme si trosku uzit den,pri vzrusovani mi z penisa zvykne vyijst kvapky bezfarebnej tekutiny.Ona je este panna a dal som donej len zalud a asi 4-5 krat vytiahol a dal dnuka a ma ešte panensku blanu...je tu nejaka možnosť že otehotnela ? Možno vam to pride primitivne alee ja sa trocha bojim lebo ako som spominal pred pol hodinami som si honil a jak došla po pol hodine tak sme sa este pol hodinu rozpravali a potom to zacalo,ked som vzruseny tak mi ta kvapka zvykne bezne vytekat ale len par kvapok,aa ako som spominal dal som donej len zalud a mozno ze ani to necely,chcel som jej len spravit trocha nalady stym a stalo sa to prvykrat,nemali sme este suloz len jej zvyknem masturbovat...mame 15 rokov

azgez

Na to si pamatam ze ked som dal donej asi do hlbky 3-4 cm tak som mal taky suchy penis ze najprv som musel otriet o jej vaginu aby bol vlhky (lebo ona bola vlhka) a asi 5 krat som vybral a dal dnuka a bojim sa ze za ten cas ten vytok trocha vytiekol

Confess

Sexovat sa moze od 15, mate na to uz vodny vek.. aspon nedopadnete ako Pilcuk :D 49rocny panic.
Podla mna tehotna nie je. A nabuduce chodte s kondomom

zaracha

Bohynu mate 15 tak co do nej pchas svoj penis ty sopliak ked ti este mlieko tecie po brade ja byt jej otec ti jednu plesnem a potom aj jej. Naco je dobre ze pchas do nej svoj zalud ked ho nepchas celeho tam? Naco to skusas potom?