Zdravim,dnes som bol sam doma tak som si vyhonil,o cca pol hodinu prisla frajerka a chceli sme si trosku uzit den,pri vzrusovani mi z penisa zvykne vyijst kvapky bezfarebnej tekutiny.Ona je este panna a dal som donej len zalud a asi 4-5 krat vytiahol a dal dnuka a ma ešte panensku blanu...je tu nejaka možnosť že otehotnela ? Možno vam to pride primitivne alee ja sa trocha bojim lebo ako som spominal pred pol hodinami som si honil a jak došla po pol hodine tak sme sa este pol hodinu rozpravali a potom to zacalo,ked som vzruseny tak mi ta kvapka zvykne bezne vytekat ale len par kvapok,aa ako som spominal dal som donej len zalud a mozno ze ani to necely,chcel som jej len spravit trocha nalady stym a stalo sa to prvykrat,nemali sme este suloz len jej zvyknem masturbovat...mame 15 rokov
Kvapka túžby
My ti pomoct nemozeme tak ti treba najprv si mal rozmyslat a potom konat. Teraz vam nic ine neostava ako pockat si tyzden a potom si kupite TT test a uvidite ci to bude pozitivne alebo negativne
Prosim niekto,pomozte mi este,nedokazem nato nemysliet,mam chut sa zabiť
ak si do nej strcil vtaka na 4cm tak uz pannou nieje a predejakulacna tekutina obsahuje spermie bezi to aj v reklame na durex ...
:( nebudu sa take opakovat a mam ponaucenie na cely zivot...drzte mi prosim vsetci palce aby tehotna nebola :( mlady zasrani a take robime
Hlavne, ze mate obidvaja co robit. Ono je to tak, ze co sa komu prehana "dole", to sa mu prehana aj "hore" (aj naopak) a to potom aj pritahuje.Tak ak chcete pre****t cely zivot, tak DO TOHO.
Vyhonil som si a po takej hodine a pol som dal len žaluď do pošvy a viem že bol suchy,po honeni som si vytlacil co najviac spermii sa dalo,velmi velmi sa modlim aby sa nic nestalo a mal som len naozaj dnuka žaluď a nič viac cca 4-5cm,nikdy sa to opakovat nebude :( :(
Ako tu uz niekto spomenul, ta tekutina sluzi na zvlhcenie penisu pred stykom. Kedze som menila kvoli stahovaniu niekolko raz gyndosov, vzdy som sa informovala, ci tato tekutina obsahuje spermie. Bola som zvedava na nazor noveho doktora, vsetci mi potvrdili, ze nie. Keby to tak bolo, som tehotna uz asi milion raz :D Ide vsak o to, ze ak chce niekto po masturbacii pokracovat v sexe, je dolezite ist na toaletu a vycurat sa. Moc nici spermie. Ak si to neurobil, samozrejme ze sa do nej mohla dostat ta spominana tekutina aj so spermiami. K otehotneniu vsak treba viac ako len zasunut zalud do posvy. Treba aby to bolo hlboke atd. Vedia o tom hovorit zeny, ktore sa snazili otehotniet a tak po styku dvihali panvu dohora :D Asi chapes preco. Je pravda, ze k otehotneniu staci aj jedna spermia, ale v tomto pripade mi to pride nepravdepodobne. Nabuduce si najprv prestuduj co a ako. Po masturbacii sa treba vycikat. Vzdy, ak sa v styku dalej pokracuje. A ak na to nemate este vek a nie ste schopni uzivit dieta, robte len to, na co "mate". Vzdy je to lahsie, nez potom riesit pripadne tehotenstvo.
Bol by tu niekto kto by s dokazom ma vedel presvedcit ze neotehotne ?
Noelinka hovori ti nieco vyraz corona radiata? nie ta v mozgologii ale v embriologii.
Vyhonil som si ho,potom po pol hodine prisla ona potom pol hodinu sme sa rozpravali a pol hodinu sme sa len obchytkavali a pri obchotkavani mi to priesvitne vyslo dost vela a donej som daval suchy penis lebo som musiek este otierat o jej vaginu aby sa to šmikalo a asi 5x som dal donej a vytiahol a len žaluď...dufam že nič ztoho nebude lebo ak ano tak život v prdeli