Viem, už je tu pomerne veľa príspevkov, ale veľmi by mi pomohlo to akokoľvek s niekým prediskutovať. Ako z môjho nadpisu vyplýva, CHRONICKY som unavená. Mám náročnejšiu prácu (aj časovo) stresujúcu, väčšinou som v práci odkázaná sama na seba a na svoje myslenie, ktoré je v konečnom dôsledku hodnotené a dobré, relevantné výsledky sú požadované. Práca by ma aj bavila, hoci je to veľakrát výzva, keď mám robiť niečo nové. Som v začarovanom kruhu a prežívam. Bolieva ma hlava, trpím tlakom v oblasti čela, spánkov, s miernou nevoľnosťou, aj krútenie, slabosť (výsledky z prevenzívnej prehliadky boli všetky viac-menej OK). Mám takmer každý deň zastrené myslenie a nie som schopná uvažovať, či dlhšie vnímať, čo mi kto hovorí. A ja tak veľmi chcem. Chcem sa venovať práci, niečo dosiahnuť a vybudovať, chcem zdravšie žiť, venovať tým, čo si to zaslúžia. Byť svojou najlepšou verziou. Ale jednoducho sa neviem zmobilizovať. Kým sa vzchopím, je čas odchodu z práce a doma chcem zjesť niečo nezdravé a opäť prežívam a k práci, ktorú chcem dobehnúť doma sa nedokážem dostať. Keď vidím, ako sa iným kolegom darí, majú energiu ešte aj na večerné aktivity, ešte viac ma to ťahá dolu (kolegom ich úspechy určite doprajem). Cítim sa stratene. Všetko ma hneď rozhodí, vystresuje. Dostal sa niekto z toho? Čas letí a nič nepočká...
Kažodenná únava, ktorá mi začína brzdiť život
Zostáva nááhahadej...
Pag ty si co za podivina? uz dlhsiu dobu citam tvoje prispevky a zo zaciatku to vyzera normalne ale potom dalej take hluposti...nema to hlavu ani patu...ty si dajaky troll? si utahujes tu zo vsetkych ci co
...kvetináče s muškátmi hádzať samozrejme po ľuďoch, isto nielen tak:-)
Ja to vidím tak, že sa treba nastaviť pozitívne voči práci, ktorú vykonávaš. Robiť svoju prácu len samospádom sa tiež dá, ale za veľa to nestojí. Lepšie je robiť prácu za menej peňazí ako niečo, čo by ťa vnútorne úplne neuspokojovalo. Podľa seba súdim teba, ale každý človek je individuálne stvorenie a na každého platí niečo iné. Čo ti je z nejakého cukru, keď ono toto nie je to pravé orechové. Nedávaj na rady iných, lebo každému je dobre tam, kde nebol a každý je múdrejší, čo sa týka života toho druhého. Ono, keď nastúpia roboty, tak potom budeme všetci sedieť doma a čo potom???!!! Ako ok, ako ok, hádzať vo voľnom čase kvetináče s muškátmi je takisto voľba, ale byť z.ebaný denne na štyri fázy, tak to už nie je ok, to už nie je ok, tie muškáty ešte áno, dajme tomu, to ešte áno:-D