Ktoru si vybrat?

Príspevok v téme: Ktoru si vybrat?
Rasan

Mam 2 roky priatelku, je velmi pekna a poviem rovno v posteli uplna dracica a vychutnava si to. Boli sme na svadbe kamaratovi, tam som si trochu vypil a dal som sa do reci s jednou babou, ktora fyzicky vobec nie je pritazliva, ale zaujala ma svojimi nazormi a inteligenciou. Priatelka aj ked videla, ze sa s nou bavim, tak vobec neziarlila, lebo si podla mna myslela, ze na nu nema. Teraz chodievame spolu na kavu, pripadne sa prejst a kecame spolu, sem tam sa objimeme, lebo si strasne rozumieme, no ona ma vobec fyzicky nepritahuje. Teraz som sa dostal do polohy, ze neviem ako dalej. Priatelka je velmi sexy, pekna, vychutnava si zivot, je taka zivelna a mam rad najma to fyzicno medzi nami, no s touto druhou sa citim nebojim sa povedat az stastne, je mi s nou velmi dobre, ale viem urcite, ze by ma v posteli nevzrusila, to citim, ze tam by sme iba kecali na rozne temy :) Som z toho nestastny, najradsej by som ich zlepil do jednej baby. Mate nejaku radu na toto? Idem sa zblaznit uplne, ze neviem ako dalej.

dvojka

tak odpoved ja jasna, ta druha ta viac bere, kedze na nu by si zarlil a s frajerkou by si byt asi nemal, ked sa popri nej stretavas a objimas taku, ktorej pritomnost tvoju hlavu primala k tejto dileme

Tutanchamon_xD

Boze mat takyto problém, tak skáčem dva metre. Ja mam 24 a doteraz neviem co je to max sex so ženou a doteraz vlastne neviem co je mať kamarátku a ty riešiš takúto banalita a pritom máš doma podľa opisu sexicu, ktorá sa zmení na dracicu v posteli. Môžeš byť šťastný a tým co máš.

Jaroslav321

neviem, no podľa mňa to fyzično nie je všetko. ja by som si nevedel predstaviť život s niekým, s kým si napríklad nemám čo povedať. s mojou priateľkou máme toho mnoho spoločného a poviem to tak, na začiatku to o tej fyzičnosti ani nebolo

0v4cka

neviem preco sa inteligencia tak pretlaca. ono uplne staci ak je jeden partner inteligentny a ten druhy si da povedat. a taka na hlavu padnuta fesanda, sak je to zlate.

0v4cka

a naco si chces vybrat ked mozes mat obe? ja by som to proste tahal dalej v takychto pripadoch to aj tak ani s jednou nevide.