Ktoru si vybrat?

Príspevok v téme: Ktoru si vybrat?
Rasan

Mam 2 roky priatelku, je velmi pekna a poviem rovno v posteli uplna dracica a vychutnava si to. Boli sme na svadbe kamaratovi, tam som si trochu vypil a dal som sa do reci s jednou babou, ktora fyzicky vobec nie je pritazliva, ale zaujala ma svojimi nazormi a inteligenciou. Priatelka aj ked videla, ze sa s nou bavim, tak vobec neziarlila, lebo si podla mna myslela, ze na nu nema. Teraz chodievame spolu na kavu, pripadne sa prejst a kecame spolu, sem tam sa objimeme, lebo si strasne rozumieme, no ona ma vobec fyzicky nepritahuje. Teraz som sa dostal do polohy, ze neviem ako dalej. Priatelka je velmi sexy, pekna, vychutnava si zivot, je taka zivelna a mam rad najma to fyzicno medzi nami, no s touto druhou sa citim nebojim sa povedat az stastne, je mi s nou velmi dobre, ale viem urcite, ze by ma v posteli nevzrusila, to citim, ze tam by sme iba kecali na rozne temy :) Som z toho nestastny, najradsej by som ich zlepil do jednej baby. Mate nejaku radu na toto? Idem sa zblaznit uplne, ze neviem ako dalej.

Rasan

Zvedavka, Myzhliny - viac by som asi ziarlil na tu druhu. Len ona je fyzicky taka, ze nie je ani pekna v tvari, ma v nej aj nejake kozmeticke defekty a ja meriam 183 cm a ona je vyssia este asi o 5 cm a je strasne mohutna, vobec ma fyzicky nepritahuje a ma aj taky hrubsi hlas, taka chlapska mi skor pride. A este aj fajci, co ma odradza.

myszhliny

Tak presne ako pise Zvedavka
Skus si predstavit ze si tajne jedna aj druha pisu s nejakym muzom alebo sa aj stretavaju okrem teba
Pri pomysleni nato...u ktorej ta to nastve viac ak zistis ze ju stracas?
A za dalsie, preco ta druha ta nepritahuje fyzicky?
Najlepsie by bolo povolene mat moznost na mnohozenstvo ze? :-D

Zvedavka

A smiem sa spytat na ktoru z tych 2 by si ziarlil, ak by si vybrala ineho nez teba? Mozno aj toto ti trosku pomoze v rozhodovani.