Únava

Príspevok v téme: Únava
lukas_koo123

Caute
Chcem sa opýtať... pred 3 týždňami som začal byť veľmi ospalý, mal som nechuť do jedla.... za 2 týždne som schudol 5kg... nejedol som vôbec.... poslali ma na gastro tam mi zistili “reflux”. Začali sme to riešiť lieky zabrali všetko je Ok.... konecne sa normálne najem.... ale ide o to doktor mi meral v Piatok tlak mal som dosť nízky.... 90/60 začal som si ho “dvíhať” či už športom alebo čierny čaj a iné finty.... odmeral som si večer 130/90.... ale ide o to že mám stále úplne studené končatiny, som bledý... cítim sa celkovo unavený.... viete mi poradiť ??... môže to byť aj z tej choroby ?? Že som vôbec nejedol... a aj kvôli tomu že som toľko schudol ?.... mám 182cm a 63 kg alebo to mám riešiť ďalej ??..

dobreuz

Nemá žiadnu podvýživu krucinál to čo má mať človek 182 cm a 102 kg aby nebol chudý???! Ja mám ešte horší pomer váhu k výške a vykonávam veľmi ťažkú fyzickú aktivitu a nemám ani nejakú únavu, len mu niečo chýba určite.

Tomas12345

No tak tak chudy si riadne. Ta unava moze byt aj z podvyzivy. Navyse ak mas problemy so zaludkom moze sa stat ze tvoj zaludok nevie spracovat pre telo dolezite mineraly/vitaminy. Popis tvoj zivotny styl co jedavas, pijes, kolko spis a comu sa venujes.

Momochodom na zvysenie nizkeho tlaku je dobry sodik. Viac zacni solit.

mtv

Problemy s tlakom mozu byt aj pri chorych oblickach, skus pit mocopudne caje, cistiace caje..., kup si knihu od J. Cingrosa Sam sobe doktorem a rob si podla nej detox tela...

lukas_koo123

Chcem ešte doplniť.....pravidelne som cvičil...bral množstvo doplnkov výživy ako tribulus terrestris, kreatín, gainer....toto všetko som už pred mesiacom úplne vysadil pretože som sa rozhodol že chcem bez tho cvičiť....ale teraz sa cítim fakt unavený...a ako by mi dačo chýbalo....nemám silu cičiť a už vôbec na niečo