Veľa som schudol/cítim sa zle

Príspevok v téme: Veľa som schudol/cítim sa zle
Lukas_koo

Caute

Chcem sa opýtať... pred 3 týždňami som začal byť veľmi ospalý, mal som nechuť do jedla.... za 2 týždne som schudol 5kg... nejedol som vôbec.... poslali ma na gastro tam mi zistili “reflux”. Začali sme to riešiť lieky zabrali všetko je Ok.... konecne sa normálne najem.... ale ide o to doktor mi meral v Piatok tlak mal som dosť nízky.... 90/60 začal som si ho “dvíhať” či už športom alebo čierny čaj a iné finty.... odmeral som si večer 130/90.... ale ide o to že mám stále úplne studené končatiny, som bledý... cítim sa celkovo unavený.... viete mi poradiť ??... môže to byť aj z tej choroby ?? Že som vôbec nejedol... a aj kvôli tomu že som toľko schudol ?.... mám 182cm a 63 kg alebo to mám riešiť ďalej ??...

dobreuz

Diabetesmellitus a aké môžu byť príčíny vzniku cukrovky? Rád si nechám poradiť lebo sa nevyznám veľmi do toho vďaka.

Lukas_koo

Ale ja som neschudol preto že som chcel... začalo ma bolieť brucho... mal som nechuť do jedla.... a s tým prišla strata hmotnosti.... nie preto že som mal nejakú “chudnutie kúra”

Pag

Teraz čítam nadpis tvojej témy, ono to môže byť vážne, čo sa s tebou deje. Mal by si sa poradiť s lekárom. Asi sa ti tie toxíny vážne uvoľnili, urob si detox, ak je táto téma ešte aktuálna...

Paganini

Do chudnutia by si sa nemal púšťať sám, lebo ak schudneš, dajme tomu rapídne, tak sa ti môže uvoľniť z tuku do krvi veľa toxínov a to ťa môže zabiť.

Diabetesmellitus

Ach bože... Že nejes sladké tak cukrovka to nemôže byť... Som diabetik ale strasne ma mrzí že ľudia majú tak mylne informácie o jednej z najrozšírenejších chorôb.

NonRodentoLegend

Podľa by si si mal počas chudnutia dať aspoň jedno jedlo denne, aby si si úplne neblokoval metabolizmus - látkovú premenu v tele, lebo v opačnom prípade uvedieš telo do stresu a to zo stresu, kvôli stresu, poslať list sestre na adresu, prestaneš chudnúť, potom príde džodžo efekt a nejak tak. Ja som tiež už schudol, ešte tak schudnúť z nôh aspoň 105 kilo a bude to fajn, už teraz viem, že sa mi to podarí a že nezlyhám, hoci nemám takmer žiadnu vôľu, žiadne vôľové procesy, chytím ťa za pačesy, proste virtuóz:-) Tam si Divočina? Ó M......

dobreuz

Tak podľa mňa to je draslíkom, keďže vždy keď ho nejaký deň užijem dostatočné množstvo tak utĺmi smäd trochu a aj stuhnutosť povolí ale nwm žeby aj cukrovka? Ale veď nejem dajako sladké ani. Lebo dosť ma štve tá stuhnutosť ma to obmedzuje pri behaní a riadne, už mi to lezie na nervy.

djeififjfjs

Mozno sa jedna o Diabetes Mellitus daj so vysetrit krv na cukor na 80% je to tak ak ta smädi abbolia koncatiny

dobreuz

To nie je váhou, ja mám 192 cm 67 kg a nemám žiadne zdravotné problémy okrem neustáleho smädu a stuhnutosti svalov (čo sa ale netýka mojej váhy). To len skôr nedostatkom živín, takže tiež odporúčam B12 skúsiť ale aj celý komplex B vitamínu a poprípade si nechať urobiť krvný test na minerály či nechýba draslík horčík fosfor alebo železo (elektrolyty)