Rešpekt, keď vyzerám mlado

Príspevok v téme: Rešpekt, keď vyzerám mlado
Exci

Ahojte, prosím o rady ako získať rešpekt, keď vyzerám mlado. Mám menej ako 160 cm, 31 rokov, ale bežne si 17 roční fagani myslia, že som plus mínus v ich veku. Čo ma však štve viac je fakt, že ľudia si voči mne dovoľujú to, čo by si k iným nedovolili. Neviem však rozoznať, či je to vzhľadom, alebo či k tomu neprispievam aj svojim správaním. Často je to od cudzích - bežne mi tykajú, nemajú problém do mňa strčiť v mhd, predavačky na mňa kukajú v obchodoch, akože no čo moja chceš, zablúdila si? keď som v lepšej parfumerii a podobne. Ale aj od ľudí, ktorých poznám - keď ma spoznajú, ešte majú aký-taký odstup a slušnosť, ale čím ma poznajú viac, tým si viac dovoľujú. V práci sa nikdy ani neuvažuje, žeby mne ponúkli nejakú vedúcu pozíciu, pred mužmi som vždy tá "roztomilá", nikdy nie tá sexy, keď sa hnevám, tak sa zo mňa smejú, nikto ma nikdy neberie ako protivníka, či hrozbu.

valistrom

Mladi vyrastkovia si casto dovluju aj k starsim od seba napr. Taky 17 ci 20 rocny si rad dovoluje k takej 30 rocnej lebo cche vediet ci by dokazal zbalit starsiu a mnohi to aj laka mat starsiu v posteli inac by neboli v kurze milf porna ako ich mnohi muzi pozeraju.
A kolki muzi tuzia mat za partnerku starsiu od seba lebo tie vedia co chcu ako mlade nevyzrete a pojasene.
Dovoluju si k tebe lebo sa im pacis.

poradim38

A tebe to vadi?? Ja by som bola na tvojom mieste rada ze vyzeras tak mladunko, to je uplne super .... myslim si ze aj ine zeny by si to s tebou hned vymenili.... inych neries, ani tych faganov, taky si dovoluju bez rozdielu na vek, aj na starsich ludi, aj zeny starsie..... takze to neries... a tie ostatne veci mi pridu ako keby si si ich trosku namyslala nie?? Ci?

Svato33

Vsk budte radi kolki by s vami menili najma zien ktore vam v tichosti zavidia mladost a krasu.
A musa investovat do omladzovacich kur a botulotoxinovych injekcii a plastickych operacii a ci kozmetickych zakrokov u kozmeticiek...
Aspon mate sancu aj vo vyssim veku vyzerat o desat ci dvadsat rokov mladi.
Kto by to nechcel?
A lufia sa vsade strkaju a su drzi aj ja to zazivam a vyzeram na viac nez mam. Toto by som neriesil vobec.

pppccc

S tvojim vyzorom to asi nesuvisi. U vela zien je problem urcit vek, take su namalovane a napudrovane ako kraslice. Skor si este psychicky nezrela a ludia v praci a tvojom okoli to hned vycitia.

orol1

rasto, to mas fajn, ked vyzeras ako tinedzer
aj autorka, urcite by som nikomu neukazovala obciansky, nech si kazdy mysli co chce, ani by som im neodporovala, len prikyvla
ja mam zas taku veselu povahu, tiez mi nikdy neponukli ziadnu funkciu, zato vselijakym sliepkam, co su vazne ako ... a tvaria sa dolezito tak ano. ale mna nebavi sa pretvarovat a na nieco hrat.
ludia su ku mne dost drzi, hocikde, ako aj vy pisete.

Rasto26

ja mam 182 cm a tiez do mna strkaju v mhd aj v obchode lebo som strasne chudy a kolki stari mi tykaju ze hej chlapce lebo mam riedke fuzy a vyzeram na 17 aj ked mam uz 26.
Zase luda sa strkaju vsade kde je velky dav aj v kostole co som si vsimol sa sttkaju ked idu na.prijimanie ci tiez na stanici.
Nemozem pribrat a vysoky som takze vyzeram ako tinedzer.

stare dievca

Dievčatá,ako vám zase ja závidím.Mám 23 rokov a hoci mi moji bývalí spolužiaci z gympla hovoria že som sa od 18 nezmenila, neznámi ľudia mi začali hovoriť pani,kdežto mojim spolužiačkam a rovesníčkam ,prípadne aj starším odo mňa hovoria slečna.Pripadám si ako starena a trápi ma to.Nenechaju mi ani kusok radosti zo svojej mladosti,už ma hádžu do stareho železa.A najviac ma štve keď ma takto oslovia moji rovesníci.A žeby mali rešpekt,to by som nepovedala,povedia mi pani a pritom na mňa zjapu a upozorňuju ma za každu blbosť ako male decko.Takže nerozumiem o čom to je.Takže jedna rada,tešte sa z toho že vyzerate tak mladučko,ešte za svojím vzhľadom a tým že vám suverenne tykali budete ľutovať.

epicentrum

ahoj exci, ja mám rovnaký problém ako Ty, mám 160 cm, som chudej postavy, vraj až príliš chudej a preto mi ľudia hádajú max. 20 rokov, ale ja mám už 36! Vraj ani v tvári to nevidieť...mňa najviac URÁŽA keď mi cudzí ľudia tykajú! Vtedy na nich občas aj vybehnem a poviem prečo mi tykajú alebo "a my sme si kedy potykali?" a keď im poviem môj skutočný vek tak nechcú veriť, tak som už párkrát veru vytiahla aj svoj občiansky preukaz a až vtedy uverili a boli veľmi prekvapení...takže Ti rozumiem...

Pag

Aj vnútorným vyžarovaním môžeš ovplyvňovať iných, prelaď sa na neviditeľnosť a budeš mať pokoj. Lepšie ako s každým bojovať za každú cenu.

Pag

Asi by si si mala ako učiteľka natrénovať nejaké výrazy bubáka. Viem, že keď si dajme tomu namaľuješ obočie vysoko, tak človek pôsobí dosť prekvapene. Nižšie zase prísne a pod., možno s tým experimentovať. Najradšej by si im už dvihla mandle, že, tým nespratníkom?:-) A čo to znamená slovo legenda vo voľnom preklade? Že ako alkoholik? A kontroverzný je šialený? Človek je už z toho všetkého niekedy vážne neurotizovaný a klepe mu na kapotu. Samé depresie a iné choroby, však to už ani nie je hádam možné.