Caute.Potrebujem sa vyrozpravat a kedze nemam nikoho tak jedine tu.
Mam 26 rokov, nemam pracu, mam depresie, uzkosti, socialnu fobiu, sebavedomie ziadne, uspechy ziadne, kazdy krok ktory urobim pokazim. Nic neovladam, jedine co som v zivote vedel je sport, na to mam brutalny talent. Mam polovicny inv.dochodok, mam nadvahu z liekov, fajcim 15 na den, nemam priatelov, hanbim sa za seba. Skolu mam trojrocku. Citim sa ako blbec
Od mala som bol utiahnuty, bojazlivy.Bol som od 7 rocnika sikanovany psychicky aj fyzicky. Na strednej to iste. Bol som 4x na lieceni. Kazdy den prelezim, obcas sa pojdem prejst alebo trochu zacvicim. Nikdy som nebol zlym clovekom a takto som dopadol.Nic ma netesi, ziadna vizia do buducna, nic co by ma hnalo dopredu, rozmyslam aj ci sa v buducnosti nezabijem, este to par rokov vydrzim ale ked sa moj stav nezlepsi tak to ukoncim...je vobec sanca sa z toho nejak dostat? Rozmyslam aj o vysadeni liekov, prestat fajcit, zacat od rana behat, zdravu stravu, citat knizky, posilovat ale ci to nejak pomoze alebo ma rovno klepne z toho.
Ako keby som potreboval pre niekoho zit, nejaky bod ktory by ma hnal dopredu..ale pre koho? Pre co?
Viac nez na dne, najhorsi z najhorsich
Kolko ta stoji tato pomoc?
Dostala som kontakt tu na fore na jedného pána. Už som skúsila všetko, ale jedine tento človek mi skutočne pomohol. Má atypický prístup ku klientom. Je to jasnovidec a liečiteľ, ktorý mi pomohol so psychickými problémami. Pomáha mi stále a spolupracujem s ním. Netreba sa hanbiť ak prijmete pomoc od človeka s takýmto darom. Posuniem vam jeho c., skuste sa mu ozvať. 0902044010. Je to pre mňa veľká vec, že som konečne šťastná a zdravá.
Ozvi sa mi.
sallyhope357@gmail.com
A prečo ste nešli urobiť športovú kariéru? A inak v akom športe vynikáte?
pes z utulku, macka z utulku, mozes si ist sadnut na lavicku, zachvilu sa pri tebe objavi nejaky dochodca, pokecate, na nieco prides
Ahoj, každý deň si prečítaj nahlas žalm 23 alebo 91. Potom volaj k BOHU aby ti pomohol. PROSÍM - určite to aspoň skús.
A preco ty tak strašne vadí že si nič v živote nedosiahol ? V zivote nejde o to niečo dosiahnut, v zivote ide o to byt stastnym. Clovek si musí svoj život nastaviť tak aby bol stastny. To je jedným z cielov zivota. To znamena že možeš robit trebars aj za minimalnu mzdu ale napriek tomu by ti to nemalo vadit pretože tvoje stastie by malo zavisiet od tvojich koníčkov a viery v posmrtny zivot a v Boha.
Nastav si svoj život tak aby tvoje stastie záviselo od koníčkov a viery v posmrtný život a v Boha. Na ostatné veci sa vykašli.
( mam nadvahu z liekov, fajcim 15 na den, nemam priatelov, hanbim sa za seba. Skolu mam trojrocku. Citim sa ako blbec )
No tak ak mas nadváhu zacni sa viac pohybovat. Pod na to postupne. Denne sa snaž spraviť aspon 6000 krokov a viac. Najprv zacni od 1500 krokov denne a postupne navysuj po 500 krokov týždenne.
Cigarety zacni vysadzovat po 10% davky za 10 dní. To znamena že nabuduce si daj uz len 13,5 cigarety a po 10 dnoch 12 cigariet a takto postupne vysadzuj.
Co sa priatelov týka, pokial si nevies najst realnych kamaratov tak si nájdi aspon nejakych internetových kamaratov.
Nehanbi sa za seba. Vykasli sa na nazory ostatnych. Rob to co ta baví a robí radost. Ostatné nie je dolezite. Dolezite je byt v zivote stastny a nie to co si v zivote dosiahol. Pretože vsetko na zemi je len docasne, hocijaky pozemsky uspech zachvilu zanikne. Jedine co ma zmysel je snažiť sa o získanie posmrtného života.
Pýtaš sa prečo žiť ? No predsa kvôli koníčkom, ale hlavne preto že možno sa počas života dá získat posmrtny život, tak prečo sa o tento posmrtný život nepokúsiť ho získat ? Za pokus nič nedáš. Nemas co stratiť.
Mam to diagnostikovane.Nema zmyslem ten zivot.
Veľa problémov naraz. Depresiu a soc. fóbiu máš diagnostikovanú a liečenú?! Pohyb a dovzdelávanie by ti mohlo pomôcť, prestať fajčiť je takisto správny krok. Ak nemáš prečo žiť, tak si zober s útulku nejakého psa a staraj sa o neho, získaš priateľa aj zmysel života...
ak zijes na Slovensku a snazis sa byt normaln
mal by si si uvedomit medzi kym sa snazit byt normalny
ak nic nemas tak nezostavaj tam kde nic neni ani cert nebere