Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Točenie hlavy-rada

Príspevok v téme: Točenie hlavy-rada
Clicky

Dobry den, potrebujem poradiť. Moja sestra ma 19 rokov a cca od 15 rokov pociťuje točenie hlavy, za den par krat sa zastavi s tym ze sa jej toci hlava zastavina par sekund prejde jej to a normalne ide dalej, toto sa opakuje par krat denne. Minulý rok cez leto to začala riešiť doktormi, rok kazdu chvíľu chodí po vysetreniach, CTcko, psychologicka, a milion inych vysetreni. Potom povedali ze vraj sa jej slabsie prekrvuje mozog, tak isla na tyzden do nemocnice v utorok, a robili jej tam testy, davali infuzku chlorid sodny(vraj na prekrvenie mozgu) a vcera (piatok) po 4 dňoch ju pustili ze ma výsledky dobré. Nemal niekto niečo podobné e, alebo nevie o niekom čo si tým prešiel? popr. ak by tu bol doktor ktory by sa vyjadril a nasmeroval nas na nejaku cestu bol by som strašne rád. Ďakujem pekne.

Clicky

Omen, nie nebere antikoncepciu a nieje ani alergička.Myslíte aký výsledok jej napísal z CT a aké lieky predpísali v nemocnici/neurológ?

malavierka: Ďakujem za radu, poviem nech sa skúsi brať týmto smerom, minimálne vyšetreniami.Ďakujem.

malavierka

Ahoj z osobnej skúsenosti by som pozornosť venovala chrbtici konkrétne krcnym stavcom C1 a C2, ja som okrem točenia hlavy mala aj migrény.. Potom som týždeň chodila na rehabky a bolo to oka. Možno ma trosku posunutý stavec a to bráni cirkulácii krvi

Omen

Ten tunel bolo CT. Akú dg. jej napísal lekár do papierov a aké lieka predpísal? Takže neberie ani antikoncepciu? Alergička náhodou nie je?

Clicky

Ano vsetky vysetrenia absolvovala,tlak je v norme o tom som pisal predchádzajúci prispevok ako aj cukry. Boli jej robene aj podrobné krvne testy, dokonca bola aj neviem ako sa to presne nazýva (vraj bola v nejakom tuneli kde jej robili podrobne testy kde mala zadrzat dych...) Nie nebere žiadne lieky a suplementy len lieky od neurológa a z nemocnice ktoré dostala včera(piatok). Ďakujem.

Clicky

Hej vysetruje ju dokonca este stale neurolog, takisto absolvovala ocne, viac krát chrbticu, dokonca v nemocnici lezala na neurologickom oddeleni. S tlakom totiez nieje, kedze mala na sebe prístroj s ktorým aj spala a ten zaznamenaval tlak a myslim ze potom si dokazali doktory z toho vytiahnut zaznamaky bol tlak. A počas nosenia pristroja sa točenie hlavy prejavovalono tlak bol v ten čas v normále.

Omen

Aké všetky vyšetrenia absolvovala? Vyšetril ju neurológ, ORL lekár, endokrinológ, očný...
Tlak krvi a hladinu cukru má v poriadku? Anémia bola vylúčená? Berie nejaké lieky a suplementy?

poradim38

Ja by som skor povedala ze ma nizky tlak a ked ma este dotoho slabsie prekrvenie mozgu tak sa ani necudujem ze ma taketo problemy... najprv nech si zvysi tlak a nech si dava na to pozor.............