Rozhodla som sa zalozit samostatnu temu, kedze vidim, ze sa tu mnozia temy rodicia, byvanie, osamostatnenie. Poprosim pohlad na kazdu z tychto situacii. Vsetky su realne, ktore osobne poznam a podla mna su vsetky chore, ale to je moj pohlad.
1. Byvanie v jednom dvore vedla seba, syn so zenou v jednom dome a rodicia v druhom. Okrem dovolenky raz za rok su vlastne stale pri sebe. Muz roky slubuje, ze raz budu mat vlastne, ale zatial preraba iba doma. Zene to vadi. Vas nazor?
2. Dvaja maju vlastny byt, ale chlap chodi kazdy vikend domov pozriet. Nie priniest veci na pranie, pozor, ale proste len pozriet a ked je robota, pomoct. Zene to vadi. Vas nazor?
3. Zena zije sama v byte a muz si prerobil poschodie u rodicov. Proste sa iba stretavaju. Samozrejme, zene to opat vadi, ale k nim byvat nepojde, to je jasne. Vas nazor?
4. Rodicia muzovi brania sa odstahovat, lebo chcu, aby zostal doma a staral sa o farmu. Zene to samozrejme vadi, ale muz si nevie pomoct, lebo su tam vyhrazky. On tam byvat nechce, je psychicky uz zniceny, zena detto. Vas nazor?
Vsimnite si, ze problem je vzdy na strane rodicov muza, pripadne v muzovi. Nie na druhej strane. Cim to bude? Zena ma predsa tiez rodicov, ci? Kto ma pravo diktovat druhemu, kde a ako zit?