Krv v moči

Príspevok v téme: Krv v moči
Jan34

Na preventivnej prehliadke mi sestricka oznamila ze mam v moci krv, samozrejme volnym okom nepozorovatelnu. Potiaze nemam, az na to ze ak naraz vypijem pollitra vody idem curat aj 6 krat. Doktor mi samozrejme odpovedal ze to moze byt hocico, no na internete som nasiel ze to hocico moze byt aj rakovina. Nemam ani 30r som dost vystraseny a kym pridu vysledky.. Nema niekto podobnu skusenost?

Omen

Defcon, zdraví ťa "idiot"! Čo keby si použil to, čo máš v hlave? Pri preventívke sa moč vyšetruje lakmusovým papierikom. Poznám xy prípadov, kedy lakmusový papierik vykazoval krv v moči a pri sterilnom odbere bolo všetko v poriadku!

Defcon

Krv v moči je nic vazne ??? To moze napisat len idiot.
Krv v moči je vazny problem. Pamätam si, ked som mal prvy krat akutnu hematuriu, ci ako sa to vola a ako bol moj byvaly svokor, dvojatestovany chirurg vyplaseny ked sa to dozvedel....
Neber to na lahku vahu, aj ked to moze byt a prwvdepodobne bude nejaka hlupa infekcia, lebo to moze byt, aj ked nepravdepodobne, aj nieco co ta moze zabit.

Omen

Ján, tak ťa isto doktor poslal k urológovi, ktorý ti spraví vyšetrenie zo sterilného moču. Strach ti tu nepomôže, ale špecialista a možno sa dozvieš, že tvoj moč žiadnu krv neobsahuje alebo ti stanoví niektorú z tu Philipsom uvedených diagnóz.
Čo sa pitia tekutín týka, robíš chybu. Tým, že n a r a z vypiješ pol litra vody, z a ť a ž u j e š obličky.

philips

Krv v moči: infekcia, močové kamene, interferencia pri stanovení pomocou indikačných papierikov... Nádor je vysoko nepravdepodobný.