čo vlastne važení muži chcete ?

Príspevok v téme: čo vlastne važení muži chcete ?
Romicek 123

Vraví sa, že chlap je od prírody lovec.. beriem tento fakt! Žiadnemu chlapovi som sa len tak ľahko nepodsúvala ale keď už je medzi ženou a chlapom patričná chémia, tak prečo má chlap potrebu robiť obštrukcie a naťahovať? Keď ignorujem, tak je zle a ak prejavím záujem, tak zase chlap automaticky spohodlnie a len naťahuje...čo vlastne na vás chlapi funguje ? :D

abmh

Pokial viem, tak nad touto otazkou by sa mal zamyslat hlavne muz a to smerom k zene jeho srdca, inak nestoji za nic a ani zenu zaujimat nic viac o nom dalej nemusi.

siska12

co chlapi chcu? to netusim ale asi krompacom medzi oci...opisem moj pripad...citujem ho: "co si taka nadrzana stale chces sex".."ty mi nikdy nedas uz sme ako v 20 rocnom manzelstve" ..."co tolko blbnes"...."preco neblbnes".... "preco vyjadrujes nazor" "preco nevyjadrujes nazor" ... "nechytaj ma tolko" ..."preco ma nechytas"..."nemam rad zeny co piju" .. "preco nepijes"..."kludne mozes ist na disko.... ale uz sa nemusis vracat"... "chcem s tebou dieta"...."uz ta nechcem vidiet"... a podobne ked je jedno chce druhe a naopak.... chlapi netusia co chcu ale s oblubou to kvakaju na zeny...

Magika

Vykasli sa na takychto natahovacou, nema to ani len pozitivnu buducnost. Najdes si niekoho, s kym taketo hluposti riesit nebudes musiet. Moja rada.

abmh

Neboj baradu, to sa zmeni akonahle bude mat zena dieta, viac si ta uz nevsimne a ty si mozes kukat svoje majstrovstva aj 24 hodin denne zo zaznamu:D

baradu

je jasné, čo by sme chceli: aby ste nás obdivovali, hádzali sa nám k nohám, chválili nás, aby bolo jasné, že bez nás nemôžete existovať a potom sa možno niektorej z vás budeme venovať.
ak teda náhodou akurát vtedy nebude Liga Majstrov alebo Majstrovstvá okresu v skokoch na lyžiach :)