Vraví sa, že chlap je od prírody lovec.. beriem tento fakt! Žiadnemu chlapovi som sa len tak ľahko nepodsúvala ale keď už je medzi ženou a chlapom patričná chémia, tak prečo má chlap potrebu robiť obštrukcie a naťahovať? Keď ignorujem, tak je zle a ak prejavím záujem, tak zase chlap automaticky spohodlnie a len naťahuje...čo vlastne na vás chlapi funguje ? :D
čo vlastne važení muži chcete ?
mimwi, chlapi vedia, čo chcú, len nedokážu vždy odhadnúť časový horizont, na ako dlho ju chcú.
To podľa mňa nevedia ani oni sami :D
Romicek, ja napríklad v tvojom príspevku úplne pointu nevidím. Pýtaš sa na prípad, kedy on chcel teba a ty si hrala nedostupnú, tak ho to prestalo baviť, neskôr si to prehodnotila a chcela ty jeho a on už nejavil záujem? Ak by to bolo takto, potom sa to nedá hodnotiť tak, že chlap nevedel, čo chce. Chcel teba. Nechcela si, stratil záujem. Skôr sa zamysli, či ty si vedela, čo chceš.
Muzi nevedia co chcu..
Ak si pritulna a chces ho...nazbe ta rychlodajnou kurvo* a slapkou
Ak hrajes nedostupnu tak puritanskou mniskou
Podobne kreaury ake tu opisujes nemaju s pravymi muzmi nic spolocneho, takze bud rada, ak to natahuju kludne i do aleluja, nemusis tomu dalej venovat ziadnu pozornost a sustredit sa tak na dolezitejsie veci,pripadne muzov s velkym M. Pokiak viem, tak z opisovaneho druhu individui za nic nestoji ani jeden z nich a toto clovek zisti dost skoro, len si treba vsimat a klast spravne otazky. Odpovede si uz dostala a ja ti vravim, ze toto nevyviera z loveckeho instinktu onych muzov, ale cirej zakomplexovanosti. Muz lovec v pravom slova zmysle sa podla sprava a citi celkom inak.
Romicek, to akoze sa chces cely zivot pred muzom pretvarovat a hrat sa na nieco, cim si neni? Asi si nenatrafila doposial na toho praveho, ktory by ta miloval taku aka si...
Neviem, kde na tieto bludy niektore zeny chodia. Jedna pise o akejsi ulohe muza davat lasku, druha zas , ze muz je lovec, ci co, tretia zas, ze samec ma doliezat za samicou. To co byvate vsetky v nejakej ZOO medzi opicami, alebo v jaskyniach? Kde na to chodite?
nemám ten dojem ...som typ človeka "čo na srdci , to na jazyku" a neviem či to zrovna nie je v mnohých prípadoch skôr na škodu :/
Prirodzenost a ked sa zena nehra na nieco ine, aka v skutocnosti je a co citi, vtedy to funguje naj.