Skamaratenie sa

Cliattsi

Ja ta chapem. Ja som aj teraz takyto ako ty.
Poradim ti niečo, ale neviem, či na to pristúpiš. Velý tento problém je o chémii v tvojom mozgu. Ak sa táto chémia mierne upraví, može dôjsať k zlepšeniu v tomto smere.
Nebudem tu písať žaiadne psycho-taktiky, aj keď existujú. Môžeš ich nájsť, keď si zadáš kľúčové slová v angličtine do googla.
Ja ti poradím toto:
1 magnesium glycinate + 2. Pyridoxal 5 phosphate + 3.chelated zinc. Voliteľne 4.olej z pupalky dvojročnej (evening primrose oil) . Posledné kúpiš aj na sk v zdravej výžive,ostatné z iherbu.

Tato kombinácia by ti mala zaručiť lepšiu komunikatívnosť a menej stresu z ľudí.A tiež aj zlepšenie pamäte (čiže dobrá info aj pre kontr0lora). Treba doplniť aj meď 2 mg, ak budeš užívať zinok.( Je to vhodné.)

A druhá možnosť- kúp si tinktúru rozchodnice ružovej. Pomáha byť spoločenskejším.

Odporúčam ti každopádne čítať zahran. fóra. Tam sa dozvieš viac.

Jancovka- byť sama sebou môže byť v tomto prípade sebazničujúce

Intrak2

Poradim38 ....predstav si ze to co popisujes vo svojich prvych styroch riadkoch som zazila za jeden rok niekolko krat! Byvat s niekym len tak bez slova! Preto som na to nereagovala lebo viem dobre ako som na tom....a chcem rady aby sa to uz neopakovalo....za jeden blby rok som zmenila niekolkospolubyvajucich....viem ze je chyba vo mne ale neviem kde neviem co robim zle ...a dalsia rada ze mam byt sama sebou? Bola som sama sebou a stalo sa to co sa mi stalo co si opisala cize byvali sme BEZ slova...Ak mam byt sama sebou a prirodzena tak to skor umriem od hladu a smadu nez by som sa s niekym normalne skamaratila a uz uvazujem aj psychiatra

Velastastia

Ked ti to s ludmi nefunguje vybav si ako nahrada dvojlozkovu. Je mozne,ze tie tri baby sa skamaratia rychlo ked su spolocenske a ty kedze podla opisu mas s tym problem nezapadnes. Ked mas jednu spolubyvajucu tak to je lahsie.pokial sa ti neda uz tento semester preradit tak bud k nim len slusna,pytaj sa ich otazky,mozno nieco spolocne mat budete.pripadne prezijes to a na dalsi semester mozes ist ako nahrada ked si nieco zozenies.v skole sonduj kto by ti mohol sadnut.vela stastia.

Jxjdnxmd

Tiež idem na internát , ale treba hlavne sa na nič nehrať a až moc sa snažiť aby ste si rozumeli.. ak sadnú tak sadnú, ak nie tak nie ale bude tam určite niekto s kým si budeš rozumiet :)

Confess

Ak si taky asocialny typ ako ja alebo sa moc bojis, tak si skus najst byt a prenajat v nom izbu len a len pre seba.